Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't hear internet video sound

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Mexico and Sweden
    Posts
    1,659

    Default Can't hear internet video sound

    I can hear Internet originating sounds and music played via mpg123. Various online radio stations. I can play all locally saved music using moc (music on console). I get sound from all movies on my hard drive viewed with smplayer or vlc. But I don't get sound when playing youtube.com videos using Firefox, Vivaldi, Brave, or Opera. Has Youtube restricted me or am I missing an add-on that affects all four browsers?

    Thanks for any advice.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    23,704
    Blog Entries
    1

    Default Re: Can't hear internet video sound

    Missing a codec? Review the multimedia guide perhaps.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    29,793

    Default Re: Can't hear internet video sound

    Yes, the standard question is always: did you do the vendor switch to Packman after all those installations?
    Henk van Velden

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Mexico and Sweden
    Posts
    1,659

    Default Re: Can't hear internet video sound

    Working with Firefox and pavucontrol I noticed that Firefox was set to use HDMI on playback which I have never set. Setting it to Analog Stereo solved my problem but only for Firefox. I had to individually set the other browsers from HDMI to Analog Stereo. I am curious as to how they were all simultaneously assigned to HDMI but had to be re-assigned one at a time.

    Thank you for the suggestions.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •