Results 1 to 3 of 3

Thread: Restore from Hibernate fails on desktop

  1. #1
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Ireland
    Posts
    246

    Default Restore from Hibernate fails on desktop

    Hi,
    I have a new Leap 42.3 install with SWAP sized for hibernation on a desktop 8GB RAM.
    It appears to hibernate without issue however when I attempt to resume it shows the screen as it was but mouse, keyboard are not working. The only way is to switch off and reboot.
    Someone had same issue https://forums.opensuse.org/showthre...ight=hibernate in last July.

    How to fix it. Let me know if you want more info.
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Ireland
    Posts
    246

    Default Re: Restore from Hibernate fails on desktop

    There is a bug opened for the issue
    https://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1059302
    I don't know what to do now.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,925
    Blog Entries
    14

    Default Re: Restore from Hibernate fails on desktop

    Quote Originally Posted by MrNice View Post
    There is a bug opened for the issue
    https://bugzilla.opensuse.org/show_bug.cgi?id=1059302
    I don't know what to do now.
    Please elaborate in the bug report ( add comment(s))

    Error messages
    Expected behaviour
    Actual behaviour
    Reproducable ( yes, every time, on some occasions etc. etc. )
    Workaround ( if you found a "trick" to avoid the issue )

    The more info you provide, the better the devs and packagers can trigger the culprit and hence the easier fix it. If so, you'll get an updated package and your issue is gone.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •