Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Installing Firefox 57 - add repository or download from mozilla.org?

  1. #11

    Default Re: Installing Firefox 57 - add repository or download from mozilla.org?

    Tested with http://peacekeeper.futuremark.com/

    Here is the result (FF 52, FF 57, Chromium 62):

    https://ultraimg.com/images/2017/12/05/nr1z.png


    In FF (both 52 and 57) there is a visual bug on the 3D rendering test (the reflection highlights on the ball look black). Screenshot:

    http://ultraimg.com/images/2017/12/05/nr1x.png

    Maybe I should report that to mozilla?

  2. #12

    Default Re: Installing Firefox 57 - add repository or download from mozilla.org?

    I am also missing the extension which integrates with gnome keyring.

    Just info in case someone else is interested in FF 57.

  3. #13
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Erlangen
    Posts
    297

    Default Firefox 57.0 vs. Chrome 62.0

    http://peacekeeper.futuremark.com/

    Firefox: 8015 Points
    Version info:Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

    Chrome: 5812 Points
    Version infoMozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/62.0.3202.94 Safari/537.36

    https://www.fourmilab.ch/fbench/fbench.html

    Firefox:
    Running 10000000 iterations.
    Elapsed time in seconds: 5.951
    Time for 1000 iterations: 0.0006
    Microseconds per iteration: 0.5951
    No errors in results.

    Chrome:
    Running 10000000 iterations.
    Elapsed time in seconds: 20.978
    Time for 1000 iterations: 0.0021
    Microseconds per iteration: 2.0978
    No errors in results.
    Intel i3-4130, ASRock Z87 Pro 3, 16GB DDR3-1600, Samsung 840 EVO 250GB, Seagate ST2000DM001 2 TB (ass. in 2014) Tumbleweed
    Intel i7-6700K, ASRock Z170 Pro 4S, 32GB DDR4-2166, Samsung 950 PRO 512GB, Western Digital WD40EZRX 4 TB (ass. in 2016) Tumbleweed

  4. #14

    Default Re: Firefox 57.0 vs. Chrome 62.0

    Quote Originally Posted by karlmistelberger View Post
    ..
    I guess video card matters. What is yours?
    I am testing with nvidia GTX 680 (with nvidia's driver)

    My results from fbench JS test are:

    FF ESR 52.5:


    Running 10000000 iterations.
    Elapsed time in seconds: 7.948
    Time for 1000 iterations: 0.0008
    Microseconds per iteration: 0.7948
    No errors in results.


    FF 57.0.1:


    Running 10000000 iterations.
    Elapsed time in seconds: 7.650
    Time for 1000 iterations: 0.0008
    Microseconds per iteration: 0.7650
    No errors in results.


    Chromium 62:


    Running 10000000 iterations.
    Elapsed time in seconds: 21.856
    Time for 1000 iterations: 0.0022
    Microseconds per iteration: 2.1856
    No errors in results.

  5. #15
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Erlangen
    Posts
    297

    Default Re: Installing Firefox 57 - add repository or download from mozilla.org?

    My machine:

    Code:
    erlangen:~ # inxi -F
    System:    Host: erlangen Kernel: 4.14.2-1-default x86_64 bits: 64 Console: tty 0
               Distro: openSUSE Tumbleweed 20171203
    Machine:   Device: desktop Mobo: ASRock model: Z170 Pro4S serial: M86-64000700034
               UEFI [Legacy]: American Megatrends v: P3.50 date: 06/23/2016
    CPU:       Quad core Intel Core i7-6700K (-HT-MCP-) cache: 8192 KB
               clock speeds: max: 4200 MHz 1: 4000 MHz 2: 4000 MHz 3: 4000 MHz 4: 4000 MHz 5: 4000 MHz 6: 4000 MHz
               7: 4000 MHz 8: 4000 MHz
    Graphics:  Card: Intel HD Graphics 530
               Display Server: X.Org 1.19.5 drivers: intel (unloaded: modesetting,fbdev,vesa)
               Resolution: 1920x1200@59.95hz
               OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel HD Graphics 530 (Skylake GT2) version: 4.5 Mesa 17.2.6
    Audio:     Card Intel Sunrise Point-H HD Audio driver: snd_hda_intel Sound: ALSA v: k4.14.2-1-default
    Network:   Card-1: Intel Ethernet Connection (2) I219-V driver: e1000e
               IF: enp0s31f6 state: down mac: ...............................
              Card-2: Qualcomm Atheros AR9287 Wireless Network Adapter (PCI-Express) driver: ath9k
               IF: wlp3s0 state: up mac: ..............................
    Drives:    HDD Total Size: 4512.9GB (43.5% used)
               ID-1: /dev/sda model: WDC_WD40EZRX size: 4000.8GB
               ID-2: /dev/nvme0n1 model: Samsung_SSD_950_PRO_512GB size: 512.1GB
    Partition: ID-1: / size: 32G used: 15G (49%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p2
               ID-2: /home size: 407G used: 155G (39%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p3
               ID-3: swap-1 size: 34.36GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/nvme0n1p1
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 47.5C mobo: N/A
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 383 Uptime: 17:55 Memory: 7490.3/31863.4MB Client: Shell (bash) inxi: 2.3.40 
    erlangen:~ #
    Intel i3-4130, ASRock Z87 Pro 3, 16GB DDR3-1600, Samsung 840 EVO 250GB, Seagate ST2000DM001 2 TB (ass. in 2014) Tumbleweed
    Intel i7-6700K, ASRock Z170 Pro 4S, 32GB DDR4-2166, Samsung 950 PRO 512GB, Western Digital WD40EZRX 4 TB (ass. in 2016) Tumbleweed

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •