Results 1 to 5 of 5

Thread: Rosegarden 17.04 under plasma5

  1. #1

    Default Rosegarden 17.04 under plasma5

    Menu>Studio>Audio-Mixer pops up the mixer panel but all the channel numbers are invisible making it completely unusable. I marked the subject Tumbleweed but it's more a rosegarden version problem (I think). On 13.2 I use version 16.06, the last one without this issue.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Viçosa, Brasil
    Posts
    263

    Default Re: Rosegarden 17.04 under plasma5

    Quote Originally Posted by fitterski View Post
    Menu>Studio>Audio-Mixer pops up the mixer panel but all the channel numbers are invisible making it completely unusable. I marked the subject Tumbleweed but it's more a rosegarden version problem (I think). On 13.2 I use version 16.06, the last one without this issue.
    Try it with different user and check if the issue continues. This is a good way to start.
    --
    Biostatistics and Data Science
    https://bio-data.github.io/

  3. #3

    Default [solved] Re: Rosegarden 17.04 under plasma5

    Quote Originally Posted by viniciusbrbio View Post
    Try it with different user and check if the issue continues. This is a good way to start.
    As another user I didn't have the problem, so I looked at the problematic Rosegarden directory for clues. It was empty. I deleted it and let Rosegarden create a new one on takeoff, which it did and the numbers were there again. Interestingly the directory is still empty and while the menu fonts in the main window for example are consistent with desktop setting those in the mixer window are about 2mm in size and practically *unreadable*. Anyway, problem partly solved, thanks.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,646

    Default Re: Rosegarden 17.04 under plasma5

    Check ~/.cache maybe

  5. #5

    Default [Resolved] Re: Rosegarden 17.04 under plasma5

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    Check ~/.cache maybe
    I presume that's for the residual problem of small fonts in the Mixer window, clearing cache didn't have any effect on that :-(

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •