Results 1 to 6 of 6

Thread: Kodi 17-5.1.3 Packman can't play addons anymore

  1. #1
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    NL/Flevoland
    Posts
    125

    Default Kodi 17-5.1.3 Packman can't play addons anymore

    Hi,

    I am using kodi for a while on my tumble machine.
    I have installed some dutch free television addons (Nederland24, uitzending gemist, all in the standard repo of Kodi). All worked well untill a week ago.
    Kodi starts normal and I can play my video files. When I start the addon it fires up and I can see a circle in the middle stating 100 but the following frames won't come.
    On the lower part of the screen there's a bar which moves.

    I can stop the addon normally. It is not that kodi stalls or something like that.

    Installed 2 other addons from the repo: Canvas and SVTPlay. Both installed well but act the same as the dutch addons mentioned above.

    I also have a machine with Manjaro running the same Kodi version and addons. That works as should, so it looks like there is something in Kodi/Tumbleweed?

    Anybody ideas?

    Grtz Karel

    Edit: add ons installed and tested
    HP 8300 i7 3.4 Ghz 16 GB 240GB ssd Tumbleweed
    Dell Optiplex 390 i3 3.1 Ghz 8GB 60GB ssd 500GB hdd Leap 42.3
    HP 8100 Core2Duo E8400 3.0 Ghz 4GB 500 GB hdd Leap 42.3

  2. #2
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Berlin
    Posts
    279

    Default Re: Kodi 17-5.1.3 Packman can't play addons anymore

    are you using firejail? if so, there currently appears a bug which prevents the add-ons from loading, invoking kodi from console works correctly.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    NL/Flevoland
    Posts
    125

    Default Re: Kodi 17-5.1.3 Packman can't play addons anymore

    Quote Originally Posted by ndc33 View Post
    are you using firejail? if so, there currently appears a bug which prevents the add-ons from loading, invoking kodi from console works correctly.
    Thnx for replying

    No I don't use Firejail.

    I have to add that not only the addons but also the video's have the same problem, So there is probably a similar situation as noted in this thread:

    Code:
    https://forums.opensuse.org/showthread.php/528103-KODI-is-not-playing-any-videos
    Still nobody has a clue?

    grtz
    Karel
    HP 8300 i7 3.4 Ghz 16 GB 240GB ssd Tumbleweed
    Dell Optiplex 390 i3 3.1 Ghz 8GB 60GB ssd 500GB hdd Leap 42.3
    HP 8100 Core2Duo E8400 3.0 Ghz 4GB 500 GB hdd Leap 42.3

  4. #4

    Default Re: Kodi 17-5.1.3 Packman can't play addons anymore


  5. #5
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    NL/Flevoland
    Posts
    125

    Default Re: Kodi 17-5.1.3 Packman can't play addons anymore

    Quote Originally Posted by dooshpastesh View Post
    Ah! That explains!

    Thanks a lot dooshpastesh!
    HP 8300 i7 3.4 Ghz 16 GB 240GB ssd Tumbleweed
    Dell Optiplex 390 i3 3.1 Ghz 8GB 60GB ssd 500GB hdd Leap 42.3
    HP 8100 Core2Duo E8400 3.0 Ghz 4GB 500 GB hdd Leap 42.3

  6. #6
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    NL/Flevoland
    Posts
    125

    Default Re: Kodi 17-5.1.3 Packman can't play addons anymore

    Kodi is alive again after latest updates!
    HP 8300 i7 3.4 Ghz 16 GB 240GB ssd Tumbleweed
    Dell Optiplex 390 i3 3.1 Ghz 8GB 60GB ssd 500GB hdd Leap 42.3
    HP 8100 Core2Duo E8400 3.0 Ghz 4GB 500 GB hdd Leap 42.3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •