Results 1 to 7 of 7

Thread: System doesn't show login screen after installing Nvidia 684.90

  1. #1

    Default System doesn't show login screen after installing Nvidia 684.90

    Hello, after following this tutorial (in Portuguese, but says to download drivers from nvidia.com, hit ctrl + alt + f1, type "yast", go to "System", "System Services" and disable "xdm", after , run "sh downloaded driver.run"). It installed successfully, but after rebooting my system does not load anymore. When it should show login screen, shows only an black screen with the mouse cursor (I can move it) and nothing more


    I tried to enable "xdm" again, but it does not show on "System Services" list (from Yast).


    What should I do?


    PS: Open Suse Leap 42.3

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    16,288

    Default Re: System doesn't show login screen after installing Nvidia 684.90

    Is it a notebook?

  3. #3

    Default Re: System doesn't show login screen after installing Nvidia 684.90

    Yes, with Nvidia Geforce 820m and Intel <don't remember>

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    16,288

    Default Re: System doesn't show login screen after installing Nvidia 684.90

    Need bumblebee

    First remove the NVIDIA driver then follow instruction

    https://en.opensuse.org/SDB:NVIDIA_Bumblebee

  5. #5

    Default Re: System doesn't show login screen after installing Nvidia 684.90

    Sorry for the delay... I tried to restore the default drivers, but i didn't succeed =(
    How to restore these drivers?

  6. #6
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    16,288

    Default Re: System doesn't show login screen after installing Nvidia 684.90

    Can you boot to a terminal?

    At boot screen press e find line starting linux or linuxefi go to end of that line (itwrapes) enter space 3 continue boot. This will lead to a terminal logon. Log in as root then run yast (text version) use tab and arrow keys to navigate go to software manager search for NVIDIA and remove all packages that have NVIDIA in it's name.

  7. #7

    Default Re: System doesn't show login screen after installing Nvidia 684.90

    Thanks, all working now. But how do I set nvidia card as default to all applications?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •