Results 1 to 3 of 3

Thread: "vivaldi" is broken. Whom do I contact?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,345
    Blog Entries
    3

    Default "vivaldi" is broken. Whom do I contact?

    An update this morning broke "vivaldi". It's a shell script bug (missing "fi" at the end).

    I reported a bug, but was flagged as invalid because "vivaldi" comes from packman.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;

  2. #2

    Default Re: "vivaldi" is broken. Whom do I contact?

    Packman's mailinglist:
    http://lists.links2linux.de/cgi-bin/...stinfo/packman

    Packman's bug tracker:
    https://bugs.links2linux.org/

    Looks like it has been fixed already though, so just wait for the next update, I'd say:
    https://pmbs.links2linux.de/package/rdiff/Extra/vivaldi?linkrev=base&rev=35

    And somebody reported it on the mailinglist already anyway:
    http://lists.links2linux.de/pipermai...er/015392.html
    Last edited by wolfi323; 21-Sep-2017 at 10:37. Reason: copy/pasted a wrong URL...

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,345
    Blog Entries
    3

    Default Re: "vivaldi" is broken. Whom do I contact?

    Quote Originally Posted by wolfi323 View Post
    Looks like it has been fixed already though, so just wait for the next update, I'd say
    Thanks.

    In the meantime, I used a text editor to locally fix.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •