Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 36 of 36

Thread: xfce Okular hyperlinks are not working

  1. #31

    Default Re: xfce Okular hyperlinks are not working

    Quote Originally Posted by SUSEpasc View Post
    I'm still a bit puzzled how to get to this solution by myself, so if you could still add a short explanation, I would be more than happy.
    Apart from the explanations in my previous post (which I started to write before this reply from you ):
    Changing the order in KDE's settings "forces" KDE to use that order for determining what application should be used to open such files.
    And actually other desktops or applications too, if they conform to the standards.

    The mimeapps.list should contain an additional line for text/html now, reflecting your changes...

  2. #32

    Default Re: xfce Okular hyperlinks are not working

    Yeah, thank you very much, I think it is clear now

    Quote Originally Posted by wolfi323 View Post
    The mimeapps.list should contain an additional line for text/html now, reflecting your changes...
    Actually I just restarted my computer, tried if it still works (it does) and checked the mimeapps.list and there is a small change. However, what about your try to also install Rstudio to reproduce the error? Did it work?
    Last edited by SUSEpasc; 25-Sep-2017 at 02:45. Reason: mistake

  3. #33

    Default Re: xfce Okular hyperlinks are not working

    Quote Originally Posted by SUSEpasc View Post
    However, what about your try to also install Rstudio to reproduce the error? Did it work?
    Haven't had time to try it yet.

    And TBH, it isn't very high on my priority list either...

  4. #34
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Kamloops, BC, Canada
    Posts
    3,974

    Default Re: xfce Okular hyperlinks are not working

    Quote Originally Posted by wolfi323 View Post
    Haven't had time to try it yet.

    And TBH, it isn't very high on my priority list either...
    I will see if I can squeeze out the time to run that test today or tomorrow, as I am running Xfce in a test install in 42.3 and also am running it on my current working machine in 42.2.

    Which test do you prefer? Both 42.2 & 42.3, or just one?
    -Gerry Makaro
    Fraser-Bell Info Tech
    Solving Tech Mysteries since the Olden Days!
    ~~
    If I helped you, consider clicking the Star at the bottom left of my post.

  5. #35

    Default Re: xfce Okular hyperlinks are not working

    Quote Originally Posted by Fraser_Bell View Post
    Which test do you prefer? Both 42.2 & 42.3, or just one?
    I don't think there would be much difference...

    But TBH, even if reproducible, I doubt that this is a bug in KDE.
    Rather a problem on a lower level (desktop-file-utils and friends), but I'm no expert on this stuff at all.

  6. #36
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Kamloops, BC, Canada
    Posts
    3,974

    Default Re: xfce Okular hyperlinks are not working

    Quote Originally Posted by wolfi323 View Post
    I don't think there would be much difference...

    But TBH, even if reproducible, I doubt that this is a bug in KDE.
    Rather a problem on a lower level (desktop-file-utils and friends), but I'm no expert on this stuff at all.
    Yes, I think the same, and in fact I even have the notion that if Rstudio is installed after other apps, that it does a similar thing to what I believe I have seen with some other apps: Changes the association to itself without even asking.

    Is that possible? I know it certainly happens in the MS world.
    -Gerry Makaro
    Fraser-Bell Info Tech
    Solving Tech Mysteries since the Olden Days!
    ~~
    If I helped you, consider clicking the Star at the bottom left of my post.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •