Results 1 to 2 of 2

Thread: notifications not working in 42.3 after update from 42.2

  1. #1
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Toulouse
    Posts
    133

    Default notifications not working in 42.3 after update from 42.2

    Hello,

    I just updates from 42.2 to 42.3. Bad luck I began to do this just when download.opensuse.org crashed, so I'm on mirror from ovh (french).

    I had minor problems, now solved, but have yet a small annoying problem.

    It's from the notifications zone, on the right bottom of the plasma screen (usb mount, volume...).

    When I start a session all is ok, but after some time I can no more open the notification icon for, by example, change the sound volume or umount an usb stick.

    When I put the mouse cursor on the icon I have the usual message, for example "Volume audio = ...", the right clic gives access to config, but the left clic do not anymore open the volume or the action windows. It just display a green line above the icon.

    I have a lot of process running...

    thanks
    jdd

  2. #2
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Toulouse
    Posts
    133

    Default Re: notifications not working in 42.3 after update from 42.2

    I still notice that the notifications works when login and stop working sometime after. How can I make something to understand? What could I search in the logs?

    When I clic on the icon, a green bar is visible on top of it and the black triangle "hide icons" change side...

    thanks
    jdd

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •