Results 1 to 4 of 4

Thread: Missing files in OSS Repository when trying to install KVM Pattern

  1. #1
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Areguá Paraguay
    Posts
    28

    Default Missing files in OSS Repository when trying to install KVM Pattern

    Maybe this is still due to the problem download.opensuse.org faced yesterday, when selecting to install KVM Pattern, following file and its dependencies could not be found.

    typelib-1_0-Libosinfo-1_0-1.0.0-1.4.x86_64.rpm
    Dell PowerEdge T320 Intel Xeon 2.8Ghz 32 Gb Ram

  2. #2
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Kamloops, BC, Canada
    Posts
    4,029

    Default Re: Missing files in OSS Repository when trying to install KVM Pattern

    Quote Originally Posted by pzlingo View Post
    Maybe this is still due to the problem download.opensuse.org faced yesterday, when selecting to install KVM Pattern, following file and its dependencies could not be found.

    typelib-1_0-Libosinfo-1_0-1.0.0-1.4.x86_64.rpm
    Probably is related. Just wait another day or so
    "Take a Walk on a Sunny Day, Greet everyone along the way, and Make Somebody Smile, Today"
    Gerry Jack Macks"Walk On A Sunny Day" GerryJackMacks.net

  3. #3
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Areguá Paraguay
    Posts
    28

    Default Re: Missing files in OSS Repository when trying to install KVM Pattern

    Today, 10 of september, the problem still persists.

    Did a workaround.
    1-Click install of qemu via
    https://software.opensuse.org/downlo...n&package=qemu

    but changing Ports:/port repository to Update/ports due to change of repository.

    Could install qemu and Tools

    Thank you
    Dell PowerEdge T320 Intel Xeon 2.8Ghz 32 Gb Ram

  4. #4

    Thumbs up Re: Missing files in OSS Repository when trying to install KVM Pattern

    Quote Originally Posted by pzlingo View Post
    Maybe this is still due to the problem download.opensuse.org faced yesterday, when selecting to install KVM Pattern, following file and its dependencies could not be found.

    typelib-1_0-Libosinfo-1_0-1.0.0-1.4.x86_64.rpm
    Download is working again now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •