Results 1 to 6 of 6

Thread: Libreoffice Writer logo's of afbeeldingen worden niet meer getoond

  1. #1
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    NL
    Posts
    197

    Default Libreoffice Writer logo's of afbeeldingen worden niet meer getoond

    Dag,

    Sinds de update van 25 augustus (vermoedelijk) worden afbeeldingen/logo's in documenten niet meer weergegeven. Je ziet op die plek een groot wit vlak met de kreet "object"
    Wanneer ik kies voor een afdrukvoorbeeld worden deze dingen gewoon wel goed weergegeven.

    Hoe krijg ik dit weer in beeld in het te bewerken document?

    Karel
    HP Z640 Xeon E5 2683 v3 64gb Tumbleweed
    HP 8300 i7 3.4 Ghz 16 GB 1TB ssd Tumbleweed KDE

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,925
    Blog Entries
    14

    Default Re: Libreoffice Writer logo's of afbeeldingen worden niet meer getoond

    Da's merkwaardig, net even wat documenten geopend en hier is niks aan de hand. Kun je een testgebruiker aanmaken, inloggen als die gebruiker en kijken of het voor die gebruiker ook zo is?
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    NL
    Posts
    197

    Default Re: Libreoffice Writer logo's of afbeeldingen worden niet meer getoond

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    Da's merkwaardig, net even wat documenten geopend en hier is niks aan de hand. Kun je een testgebruiker aanmaken, inloggen als die gebruiker en kijken of het voor die gebruiker ook zo is?
    Das zeker merkwaardig want wanneer ik zoals je adviseerde een testgebruiker aanmaak en als zodanig inlog is alles WEL zichtbaar.
    Nog een 2e opmerking erbij, Libreoffice als totaal lijkt zoveel trager op te starten dan voorheen.

    Heeft dat er ook mee te maken?
    HP Z640 Xeon E5 2683 v3 64gb Tumbleweed
    HP 8300 i7 3.4 Ghz 16 GB 1TB ssd Tumbleweed KDE

  4. #4
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    the Netherlands
    Posts
    25

    Lightbulb Re: Libreoffice Writer logo's of afbeeldingen worden niet meer getoond

    Ik zit even niet op een plek waar ik de exacte directory kan opzoeken, maar ik zou de cache van Libreoffice voor je gebruiker even weggooien. Die zal waarschijnlijk wel in ~/.cache staan (niet heel de directory ~/.cache verwijderen, anders ben je ook van andere programma's je cache kwijt).
    Feel free to visit my personal OBS repository: https://build.opensuse.org/project/show/home:tyrannishawk

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,925
    Blog Entries
    14

    Default Re: Libreoffice Writer logo's of afbeeldingen worden niet meer getoond

    Quote Originally Posted by kagepc View Post
    Das zeker merkwaardig want wanneer ik zoals je adviseerde een testgebruiker aanmaak en als zodanig inlog is alles WEL zichtbaar.
    Nog een 2e opmerking erbij, Libreoffice als totaal lijkt zoveel trager op te starten dan voorheen.

    Heeft dat er ook mee te maken?
    Karel, heb je dingen in LibreOffice aangepast aan je eigen wensen, of gebruik je 't zoals 't is? Als dat laatste het geval is kun je dit doen:
    Sluit LibreOffice af, open een terminal venster en doe:
    Code:
    rm -rf ~/.config/libreoffice
    Daarna begin je met een "schone" LibreOffice, en die werkt voor de nieuwe gebruiker, zal dus voor jou ook werken.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  6. #6
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    NL
    Posts
    197

    Default Re: Libreoffice Writer logo's of afbeeldingen worden niet meer getoond

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    Karel, heb je dingen in LibreOffice aangepast aan je eigen wensen, of gebruik je 't zoals 't is? Als dat laatste het geval is kun je dit doen:
    Sluit LibreOffice af, open een terminal venster en doe:
    Code:
    rm -rf ~/.config/libreoffice
    Daarna begin je met een "schone" LibreOffice, en die werkt voor de nieuwe gebruiker, zal dus voor jou ook werken.
    Dat is um!
    Dankjewel Gertjan!
    HP Z640 Xeon E5 2683 v3 64gb Tumbleweed
    HP 8300 i7 3.4 Ghz 16 GB 1TB ssd Tumbleweed KDE

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •