Results 1 to 4 of 4

Thread: Blank Screen (no login screen) after latest Leap 42.3 install

  1. #1

    Default Blank Screen (no login screen) after latest Leap 42.3 install

    How to solve?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4,567

    Default Re: Blank Screen (no login screen) after latest Leap 42.3 install

    Assuming that, the installation system was visible and, responded to the answers given to the questions that the installation procedure made the following trouble-shooting steps could be taken:
    1. Perform the installation once again after the system check available from the installation medium has indicated that, and installation is possible.
    2. Provide some more information in this post with respect to the system which is suffering from this issue.
    3. Provide some more information in this post with respect to the installation medium used: DVD, network-CD, USB stick, something else?
    4. Take a look at the openSUSE Startup Guide for detailed information related to installation issues: <https://doc.opensuse.org/documentati...tup/index.html>

  3. #3

    Default Re: Blank Screen (no login screen) after latest Leap 42.3 install

    Quote Originally Posted by dcurtisfra View Post
    Assuming that, the installation system was visible and, responded to the answers given to the questions that the installation procedure made the following trouble-shooting steps could be taken:
    1. Perform the installation once again after the system check available from the installation medium has indicated that, and installation is possible.
    2. Provide some more information in this post with respect to the system which is suffering from this issue.
    3. Provide some more information in this post with respect to the installation medium used: DVD, network-CD, USB stick, something else?
    4. Take a look at the openSUSE Startup Guide for detailed information related to installation issues: <https://doc.opensuse.org/documentati...tup/index.html>
    I've installed from DVD. Installed Tumbleweed now - works fine. Only small fonts on login screen and splash on boot disappeared after nvidia driver install.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4,567

    Cool Re: Blank Screen (no login screen) after latest Leap 42.3 install

    Quote Originally Posted by akontsevich View Post
    I've installed from DVD. Installed Tumbleweed now - works fine. Only small fonts on login screen and splash on boot disappeared after nvidia driver install.
    Oh. NVIDIA (official form according to the company's web site).


    Nice to hear that, Tumbleweed runs OK without any graphics issues.

    As an AMD-only hardware owner, I have absolutely no experience in dealing with NVIDIA issues.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •