Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: 2000+ packages update

  1. #11

    Thumbs up Re: 2000+ packages update

    Ok guys, I tryed zypper dup --no-allow-vendor-change and got messages about curl... cant resolv downloads.opensuse.org or so.
    Then tryed again by Yast2 and answered to the questions about vlc-gstreamer-... and it updates everything.
    As usual when new kernel I installed nvidia driver (381.22) using the .run installer and it works OK with kernel 4.11.3.
    Just most windows decorator themes stop working on plasma 5.10, now I have to find some beautiful themes already updated.
    Thank you all you for your kindness.
    Greetings.

  2. #12
    Join Date
    May 2015
    Location
    Italy
    Posts
    377

    Default Re: 2000+ packages update

    Quote Originally Posted by tech_bot View Post
    Ok guys, I tryed zypper dup --no-allow-vendor-change and got messages about curl... cant resolv downloads.opensuse.org or so.
    Are you behind a proxy?
    That could explain your problem with curl.
    If so, you have to export a few environment variables for the proxy to work with CLI programs.

    e.g. this is my setup:
    Code:
    cristiano@xmper8q3 [~]$ env|grep proxy
    https_proxy=http://127.0.0.1:3128
    http_proxy=http://127.0.0.1:3128
    no_proxy=localhost, 127.0.0.1, .AMENDED.it
    socks_proxy=
    gopher_proxy=
    ftp_proxy=http://127.0.0.1:3128
    
    Hope this helps.

    Cris
    Desktop: OpenSUSE Tumbleweed (x86_64) - AMD FX-8350 Eight-Core Processor, 16Gb RAM, 120GB Samsung Evo 840 SSD
    Laptop: OpenSUSE Tumbleweed (x86_64) - Thinkpad T440 - Intel i5-4210U, 12Gb RAM, 250GB Samsung EVO 750 SSD

  3. #13

    Thumbs up Re: 2000+ packages update

    Many thanks Cris, but no I'm not using a proxy. Anyhow everything seems Ok now and as I said before just most of my windows themes stop working.
    Thanks again.

  4. #14

    Default Re: 2000+ packages update

    Quote Originally Posted by tech_bot View Post
    as I said before just most of my windows themes stop working.
    This is probably https://bugs.kde.org/380524 which should be fixed in 5.10.1...

  5. #15

    Default Re: 2000+ packages update

    Quote Originally Posted by wolfi323 View Post
    This is probably https://bugs.kde.org/380524 which should be fixed in 5.10.1...
    Yes, its already fixed with plasma 5.10.1
    Many thanks.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •