Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Can't see controls in firefox

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Montevideo, Uruguay
    Posts
    453

    Post Can't see controls in firefox

    Hi,

    I cannot see any control in firefox.

    I cant' see sidebars at right
    I can' see radiobuttons
    can't see checkboes

    And so on.

    In applications I cam see it, and on others browsers I see them (Opera, Chromium)

    Do you know how can I solve this ?

    Thanks in advance for any feddback

    Regads
    agunet74

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chicago suburbs
    Posts
    12,902
    Blog Entries
    3

    Default Re: Can't see controls in firefox

    There's not really enough information to help. You probably messed up some of the firefox settings.

    You can completely nuke your firefox setup with:

    Code:
    rm -rf .mozilla
    Then, when you next run firefox, you will get a fresh start. Be warned however, that this might also nuke settings for other mozzilla software such as "seamonkey".

    Perhaps safer would be to run firefox with:

    Code:
    firefox -P
    Do that at a command line in a terminal session that you open from your desktop.

    That should allow you to create a new profile. Once you get things working in the new profile, you can possibly copy your bookmarks and maybe your cookies, from the old profile to the new.
    openSUSE Leap 15.1; KDE Plasma 5;
    testing Leap 15.2Alpha

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,997

    Default Re: Can't see controls in firefox

    there wore some similar issues reported with noveau on plasma 5
    using nvidia's driver (bumblebee on newer laptops) fixes things

    I think the reason for this is hardware acceleration, it use to be off om unix systems, mozilla seams to have turned it on, maybe disabling it in Firefox settings might fix things

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Montevideo, Uruguay
    Posts
    453

    Default Re: Can't see controls in firefox

    This:
    Code:
    rm -rf .mozilla
    mozilla -P
    didn't work. Maybe I should see my nvidia setting. I'm lost with this issue
    agunet74

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    249

    Default Re: Can't see controls in firefox

    I have exactly the same problem with Firefox for several months. The scroll bar and selection windows inside the Firefox window become invisible - but if you know where they are, you can still scroll or enter data. The strange thing is that it seems random - occasionally the problem goes away for no apparent reason.

    I'm running an up-to-date version of Leap 42.2 with Nouveau and the latest Firefox. The graphics card is a GE Force 9400 GT. Perhaps I should try Nvidia.

    Very frustrating. (Konqueror does not have this problem).
    ......but when it comes to computers, I've forgotten more than I ever knew.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    249

    Default Re: Can't see controls in firefox

    Well I just tried installing Nvidia on a spare copy of 42.2. I now remember why I didn't install it before!!

    I get a problem when I return from "suspend". All the name boxes under desktop icons are corrupted and the only way to fix it is to reboot. This doesn't happen with Nouveau.
    ......but when it comes to computers, I've forgotten more than I ever knew.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Montevideo, Uruguay
    Posts
    453

    Default Re: Can't see controls in firefox

    I see that every application on Suse Leap 32.2 works, except Firefox. (I can see them from opera, chromium, konqueror, and any other application)

    My (temporal) solution is not use Firefox, but of course there must be another solution. (I think)
    agunet74

  8. #8
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    249

    Default Re: Can't see controls in firefox

    @agunet74

    It looks as if Leap 42.1 works ok with the latest version of Firefox and Nvidia video drivers (V 52.1.1).

    I am going to use 42.1 for a while.
    ......but when it comes to computers, I've forgotten more than I ever knew.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,997

    Default Re: Can't see controls in firefox

    how did you install the driver?
    what driver do you use G03 G04 or G02?
    is that a laptop or a desktop?
    the driver for 42.1 is the same for 42.2 if it works on one it should work on the other

  10. #10
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    249

    Default Re: Can't see controls in firefox

    @I_A

    I installed G03 with Yast as it is the driver for "GEForce 8xxx and newer GPUs". Both my 42.2 and 42.1 are running on the same desktop PC.

    I've found that there is a bugzilla report (No 1036994) relating to this problem, so I've added a few comments to that.
    ......but when it comes to computers, I've forgotten more than I ever knew.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •