Leap42.2. Asus Tuf Z270, Asus NVidia 730 graphics card and 3 Benq 19" monitors at 1366x768. Running NVidia driver version 375.39. The card drives the three monitors, one as DVI-0, second as HDMI-0 and third as VGA-0. VGA-0 will not talk to the card or Suse and defaults to 1024x768.

I jump through the following hoops

inux-5rnm:~ # xrandr
Screen 0: minimum 8 x 8, current 3756 x 768, maximum 16384 x 16384
VGA-0 connected 1024x768+2732+0 (normal left inverted right x axis y axis) 0mm x 0mm
1024x768 60.00*+
800x600 72.19 60.32 56.25
640x480 59.94
512x384 60.00
400x300 72.19
320x240 60.05
DVI-D-0 connected 1366x768+1366+0 (normal left inverted right x axis y axis) 434mm x 236mm
1366x768 59.79*+
1280x720 60.00
1024x768 75.03 60.00
800x600 75.00 60.32
640x480 75.00 59.94
HDMI-0 connected primary 1366x768+0+0 (normal left inverted right x axis y axis) 434mm x 236mm
1366x768 59.79*+
1280x720 60.00
1024x768 75.03 60.00
800x600 75.00 60.32
640x480 75.00 59.94
linux-5rnm:~ # cvt 1366 768
# 1368x768 59.88 Hz (CVT) hsync: 47.79 kHz; pclk: 85.25 MHz
Modeline "1368x768_60.00" 85.25 1368 1440 1576 1784 768 771 781 798 -hsync +vsync


linux-5rnm:~ # xrandr --newmode "1368x768_60.00" 85.25 1368 1440 1576 1784 768 771 781 798 -hsync +vsync



linux-5rnm:~ # xrandr --newmode "1366x768_60.00" 85.25 1368 1440 1576 1784 768 771 781 798 -hsync +vsync
linux-5rnm:~ # xrandr --addmode VGA-0 1366x768_60.00
linux-5rnm:~ # xrandr --output VGA-0 --mode 1366x768_60.00
linux-5rnm:~ # xrandr --addmode VGA-0 1368x768_60.00
linux-5rnm:~ # xrandr --output VGA-0 1368x768_60.00

linux-5rnm:~ # xrandr --output VGA-0 --mode 1368x768_60.00
linux-5rnm:~ # xrandr --output VGA-0 --mode 1366x768_60.00
-------------------------------------------------------------------------------------------------
So after all of this the NVidia configurator sees the third monitor finally as with the correct native resolution plus the monitor is operating with the correct resolution. Where do I write the new modeline to so I have this on the next boot up. The Nvidia utility just draws a blank about where to save the new modeline. I personally on Open Suse Leap do as well because I am used to writing this type of thing to /etc/Xorg.conf but I dont find that file anywhere in etc..

Any suggestions or help deeply appreciated.