Results 1 to 3 of 3

Thread: Help with getting a perl script to run

  1. #1

    Default Help with getting a perl script to run

    I have tried running a pearl script to import filter settings from an email package to another. Part of the output

    Code:
    Can't locate XML/SimpleObject.pm in @INC (you may need to install the XML::SimpleObject module) (@INC contains: /usr/lib/perl5/site_perl/5.18.2/x86_64-linux-thread-multi
    I've just left out more directories from the output. Initially I didn't have this module installed so used YAST and believe I have installed it but a search down the /usr tree for *impleobject.pa doesn't show it so I can't find it either.

    Any ideas.

    John
    -
    Leap 42.2 KDE 5.26
    3.6gig Xeon, 64bit SATA Raid home - Linux Raid 1
    All software on a flash drive, SATA swap & Temp files,

  2. #2
    Join Date
    May 2012
    Location
    Finland
    Posts
    2,004

    Default Re: Help with getting a perl script to run

    Code:
    sudo cpan install XML:SimpleObject
    Hit enter to the boring questions about configuring it, it autoconfigures everything.
    .: miuku #suse @ irc.freenode.net
    :: miuku@opensuse.org

    .: h​ttps://download.opensuse.org/repositories/home:/Miuku/

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    24,996

    Default Re: Help with getting a perl script to run

    And next time, please take note of the fact that we have the section Development > Programming and Scripting.

    Best place to meet others that want to share their experience in writing programs.
    Henk van Velden

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •