Results 1 to 3 of 3

Thread: boot process

  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Indiana
    Posts
    267

    Default boot process

    During my boot process, and shut down process I am seeing at least 6 lines indicating I'm guessing a problem of some nature. I can not slow it down, but I was able to take a picture. A whole lot out of focus but able to make some words out.

    1."asking for cache data failed"
    2."assuming drive cache"

    I am seeing this request made 3 times by the computer.

    Is there any way to know where this problem may be originating from?
    Mike

    AMD Athlon(tm) II X3 435 Processor, (RAM): 8.0 GiB, openSUSE Leap 42.2, (x86_64)
    KDE: 4.10, ATI Radeon HD Graphics

  2. #2
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Berlin
    Posts
    357

    Default Re: boot process

    look in your journal (journalctl) (see google) and errors will be listed

  3. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Indiana
    Posts
    267

    Default Re: boot process

    Quote Originally Posted by ndc33 View Post
    look in your journal (journalctl) (see google) and errors will be listed
    I found nothing in the system journal that pertained to these entries that I am seeing at boot.
    Mike

    AMD Athlon(tm) II X3 435 Processor, (RAM): 8.0 GiB, openSUSE Leap 42.2, (x86_64)
    KDE: 4.10, ATI Radeon HD Graphics

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •