Results 1 to 4 of 4

Thread: Bitmask is not working after installation

  1. #1

    Smile Bitmask is not working after installation

    Good evening (or morning ) everyone.
    After a lot of pain I manage to install bitmask (open source network encryption) , point is now hen I run from command line I am getting this window

    After I tried to run program as root but then I got
    Code:
     sudo bitmask
    [+] launching bitmaskd...
    QXcbConnection: Could not connect to display 
    Removing stale pidfile /root/.config/leap/bitmaskd.pid
    I m guessing problem is related to Qt , but I have fresh install python-qt5
    .How to solve this issue and what is the problem ??
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Netherlands
    Posts
    24,857

    Default Re: Bitmask is not working after installation

    You can not run a GUI program as root in that way. Use kdesu or gnomesu.
    Henk van Velden

  3. #3

    Unhappy Re: Bitmask is not working after installation

    Quote Originally Posted by hcvv View Post
    You can not run a GUI program as root in that way. Use kdesu or gnomesu.
    Thanks for response I used gnomesu and got the same result (windows which shows __init__.py files).
    Any advice???

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Sauerland
    Posts
    3,885

    Default AW: Bitmask is not working after installation


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •