Results 1 to 4 of 4

Thread: [2016-11-04] SuseStudio not loading and/or can't login

  1. #1

    Default [2016-11-04] SuseStudio not loading and/or can't login

    Sorry to post this all the time, but SuseStudio is basically not working again. It's extremely slow to load or doesn't load at all, and when it does load it is impossible to log in, as none of the authenticators will connect.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    27,121
    Blog Entries
    15

    Default Re: [2016-11-04] SuseStudio not loading and/or can't login

    Quote Originally Posted by sb56637 View Post
    Sorry to post this all the time, but SuseStudio is basically not working again. It's extremely slow to load or doesn't load at all, and when it does load it is impossible to log in, as none of the authenticators will connect.
    Hi
    Pinged my SUSE contacts to see what's up.

    Do you use IRC?
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  3. #3

    Default Re: [2016-11-04] SuseStudio not loading and/or can't login

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    Pinged my SUSE contacts to see what's up.
    Thanks very much!

    Do you use IRC?
    Only upon request.

  4. #4

    Default Re: [2016-11-04] SuseStudio not loading and/or can't login

    It's now fixed again, login works. Thanks SuseStudio team!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •