Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53

Thread: smplayer 16.9 isn't playing video

  1. #1

    Default smplayer 16.9 isn't playing video

    smplayer isn'playing a video

    i get

    OOPS SOMETHING WENT WRONG


    I guessing there some codecs missing if somebody can help me get to work Thank you

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,761

    Default Re: smplayer 16.9 isn't playing video

    Have you changed vendor to packman??

  3. #3

    Default Re: smplayer 16.9 isn't playing video

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    Have you changed vendor to packman??
    Yes i have.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,761

    Default Re: smplayer 16.9 isn't playing video

    In yast double check that smplayer stuff comes from packman. On the other hand TW may have broken something.

  5. #5

    Default Re: smplayer 16.9 isn't playing video

    actually i got it from here. I added the repo the one before that didn't work either

    Code:
    obs://build.opensuse.org/home:smplayerdev

  6. #6

    Default Re: smplayer 16.9 isn't playing video

    OK so its not coming from packman. its coming from openSUSE. my mistake how do i add the packman one for tumbleweed for smplayer. I have the packman repo
    Code:
    http://ftp.gwdg.de/pub/linux/misc/packman/suse/openSUSE_Tumbleweed/

  7. #7
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,997

    Default Re: smplayer 16.9 isn't playing video

    Quote Originally Posted by wherewolf View Post
    OK so its not coming from packman. its coming from openSUSE. my mistake how do i add the packman one for tumbleweed for smplayer. I have the packman repo
    Code:
    http://ftp.gwdg.de/pub/linux/misc/packman/suse/openSUSE_Tumbleweed/
    tell us your repo's
    Code:
    zypper lr -d
    as you are on tw make sure the packman repo has the highest propriety so when you do a system update your multimedia doesn't brake

  8. #8

    Default Re: smplayer 16.9 isn't playing video

    Quote Originally Posted by I_A View Post
    tell us your repo's
    Code:
    zypper lr -d
    as you are on tw make sure the packman repo has the highest propriety so when you do a system update your multimedia doesn't brake

    Code:
    ----+----------------------------------------------------------------------------------+--------1 | download.opensuse.org-oss           | Main Repository (DEBUG)     | Yes     | (r ) Yes  | Yes     |   99     | yast2  | http://download.opensuse.org/debug/tumbleweed/repo/oss/                          |        
    2 | download.opensuse.org-oss_1         | Main Repository (Sources)   | Yes     | (r ) Yes  | Yes     |   99     | yast2  | http://download.opensuse.org/source/tumbleweed/repo/oss/                         |        
    3 | http-download.opensuse.org-9f2cdcf6 | home:smplayerdev            | Yes     | (r ) Yes  | Yes     |   99     | rpm-md | http://download.opensuse.org/repositories/home:/smplayerdev/openSUSE_Tumbleweed/ |        
    4 | openSUSE-20160913-0                 | openSUSE-20160913-0         | Yes     | (r ) Yes  | Yes     |   99     | yast2  | http://download.opensuse.org/tumbleweed/repo/oss/                                |        
    5 | packman                             | packman                     | Yes     | (r ) Yes  | Yes     |   99     | rpm-md | http://ftp.gwdg.de/pub/linux/misc/packman/suse/openSUSE_Tumbleweed/              |        
    6 | repo-debug                          | openSUSE-Tumbleweed-Debug   | No      | ----      | Yes     |   99     | NONE   | http://download.opensuse.org/debug/tumbleweed/repo/oss/                          |        
    7 | repo-non-oss                        | openSUSE-Tumbleweed-Non-Oss | Yes     | (r ) Yes  | Yes     |   99     | yast2  | http://download.opensuse.org/tumbleweed/repo/non-oss/                            |        
    8 | repo-source                         | openSUSE-Tumbleweed-Source  | No      | ----      | Yes     |   99     | NONE   | http://download.opensuse.org/source/tumbleweed/repo/oss/                         |        
    9 | repo-update                         | openSUSE-Tumbleweed-Update  | Yes     | (r ) Yes  | Yes     |   99     | rpm-md | http://download.opensuse.org/update/tumbleweed/

  9. #9
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,761

    Default Re: smplayer 16.9 isn't playing video

    You can switch in yast use the version tab bottom right.

    Remove the smplayer repo it is not needed unless you have very special needs and then you must be careful

  10. #10

    Default Re: smplayer 16.9 isn't playing video

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    You can switch in yast use the version tab bottom right.

    Remove the smplayer repo it is not needed unless you have very special needs and then you must be careful
    Well i looked under versions. there is no packman smplayer only from openSUSE.

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •