Results 1 to 4 of 4

Thread: GenyMotion in openSuse Leap "undefined symbol: xcb_wait_for_reply64"

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    somewhere
    Posts
    69

    Default GenyMotion in openSuse Leap "undefined symbol: xcb_wait_for_reply64"

    "./genymotion: symbol lookup error: /usr/lib64/libX11.so.6: undefined symbol: xcb_wait_for_reply64"


    After i follow the process to install GenyMotion "http://techapple.net/2014/07/tutoria...oraarchlinux/#" .
    I found a problem during the execution, when i attempt to run the application i'm getting the message "./genymotion: symbol lookup error: /usr/lib64/libX11.so.6: undefined symbol: xcb_wait_for_reply64"

    Any idea how to sove this problem .....



    thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,076

    Default Re: GenyMotion in openSuse Leap "undefined symbol:xcb_wait_for_reply64"

    On Tue, 09 Aug 2016 16:46:02 +0000, eroskoller wrote:

    > -\"./GENYMOTION: SYMBOL LOOKUP ERROR: /USR/LIB64/LIBX11.SO.6: UNDEFINED
    > SYMBOL: XCB_WAIT_FOR_REPLY64-\"
    >
    > After i follow the process to install GenyMotion
    > "http://tinyurl.com/lds5a54" .
    > I found a problem during the execution, when i attempt to run the
    > application i'm getting the message -"./genymotion: symbol lookup error:
    > /usr/lib64/libX11.so.6: undefined symbol: xcb_wait_for_reply64-"
    >
    > Any idea how to sove this problem .....
    >
    >
    >
    > thanks in advance


    Try installing libX11 from the repos.

    Jim



    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    somewhere
    Posts
    69

    Default Re: GenyMotion in openSuse Leap "undefined symbol:xcb_wait_for_reply64"

    Quote Originally Posted by hendersj View Post
    On Tue, 09 Aug 2016 16:46:02 +0000, eroskoller wrote:

    > -\"./GENYMOTION: SYMBOL LOOKUP ERROR: /USR/LIB64/LIBX11.SO.6: UNDEFINED
    > SYMBOL: XCB_WAIT_FOR_REPLY64-\"
    >
    > After i follow the process to install GenyMotion
    > "http://tinyurl.com/lds5a54" .
    > I found a problem during the execution, when i attempt to run the
    > application i'm getting the message -"./genymotion: symbol lookup error:
    > /usr/lib64/libX11.so.6: undefined symbol: xcb_wait_for_reply64-"
    >
    > Any idea how to sove this problem .....
    >
    >
    >
    > thanks in advance


    Try installing libX11 from the repos.

    Jim



    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C


    tks , it work

    Changing the lib libX11 from openSUSE**Update to openSUSE**Oss made the trick.

  4. #4

    Default Re: GenyMotion in openSuse Leap "undefined symbol: xcb_wait_for_reply64"

    I have libX11-6 from the OSS repo and it doesn't work.
    However deleting libxcb.so.1 as recommended here solved the issue.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •