Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Firefox Corrupted Content Error

  1. #1

    Default Firefox Corrupted Content Error

    When I clicked on a link in a notification email, Firefox refused to load the page and gave me this error:

    Code:
    Corrupted Content Error
    
    The site at https://forums.opensuse.org/showthread.php/519288-Automatic-Login-doesn-t-work?goto=newpost has experienced a network protocol violation that cannot be repaired.
    
    The page you are trying to view cannot be shown because an error in the data transmission was detected.
    
        Please contact the website owners to inform them of this problem.
    This is a Windows 10 machine with the latest Firefox. Not sure what that means exactly, but there must be something wrong with Apache or PHP somewhere.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,037

    Default Re: Firefox Corrupted Content Error

    On Mon, 08 Aug 2016 21:26:01 +0000, DaAwesomeP wrote:

    > When I clicked on a link in a notification email, Firefox refused to
    > load the page and gave me this error:
    >
    >
    > Code:
    > --------------------
    > Corrupted Content Error
    >
    > The site at
    > https://forums.opensuse.org/showthre...tomatic-Login-

    doesn-t-work?goto=newpost
    > has experienced a network protocol violation that cannot be repaired.
    >
    > The page you are trying to view cannot be shown because an error in
    > the data transmission was detected.
    >
    > Please contact the website owners to inform them of this problem.
    > --------------------
    >
    >
    > This is a Windows 10 machine with the latest Firefox. Not sure what that
    > means exactly, but there must be something wrong with Apache or PHP
    > somewhere.


    Usually, clearing cache and cookies helps with this kind of thing - give
    that a shot, and see if it helps.

    Jim



    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    7,484
    Blog Entries
    3

    Default Re: Firefox Corrupted Content Error

    It's the "goto=newpost" at the end that's causing the problem I
    believe. That requires you to be logged into the forum, and if you're
    not, the forum software doesn't know what to do with that. Take off
    the "goto=newpost" from the end of the URL and it should take you to
    the thread even if you're not logged in, albeit not to the first unread
    post. Can you post the text from the notification email so I can take
    a look at it?

    --
    Kim - 8/9/2016 9:52:47 AM

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    FL, USA
    Posts
    1,469

    Default Re: Firefox Corrupted Content Error

    Quote Originally Posted by kgroneman View Post
    ICan you post the text from the notification email so I can take
    a look at it?
    Dear mrmazda,

    alphapapa has just replied to a thread you have subscribed to entitled - LEAP 42.3 Question on Multiple monitors - login screen only on "main" display - in the Hardware forum of openSUSE Forums.

    This thread is located at:
    https://forums.opensuse.org/showthre...y?goto=newpost

    Here is the message that has just been posted:
    ***************
    Thanks a lot for your prompt reply.

    My first attempt:
    * installed arandr, did the configuration of VGA (DP-1) as primary, saved the result in my home folder, checked the contents - seems ok:

    #!/bin/sh
    xrandr --output DP-1 --primary --mode 1920x1080 --pos 0x0 --rotate normal --output HDMI-2 --off --output HDMI-1 --mode 1920x1080 --pos 1920x0 --rotate normal

    * copied it to etc/X11/xinit/xinit.d/setup ==> no effect, after rebooting some windows go to "HDMI-1" and the default focus for the login is still "HDMI-1" (but I can change it by moving the mouse to DP-1 and clicking...)
    * renamed setup as setup.sh (??) ==> seems to work, all application windows opened on DP-1; only the login box still uses HDMI-1 as "default"

    As far as I understand, up to the login box a default or automatic configuration applies so that:
    * HDMI-1 is "left" at 0,0
    * DP-1 is "right" at 1920,0
    Just after login, my configuration applies:
    * DP-1 is "left" at 0,0
    * HDMI-1 is "right" at 1920,0
    ***************


    There may also be other replies, but you will not receive any more notifications until you visit the forum again.

    All the best,
    openSUSE Forums

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Unsubscription information:

    To unsubscribe from this thread, please visit this page:
    https://forums.opensuse.org/subscrip...f3faed0a223add

    To unsubscribe from ALL threads, please visit this page:
    https://forums.opensuse.org/subscrip...n&folderid=all

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    7,484
    Blog Entries
    3

    Default Re: Firefox Corrupted Content Error

    Did you get the same error with that link? I'm not seeing any problem with it.

    --
    Kim - 2/12/2018 3:09:00 PM

  6. #6
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    FL, USA
    Posts
    1,469

    Default Re: Firefox Corrupted Content Error

    The error only happens if the browser has no current login anywhere on opensuse.org when the link is first attempted to be opened after the email arrives. It's happened with several such emails, but none since well over 24 hours ago.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Utah, USA, Earth, Milky Way
    Posts
    7,484
    Blog Entries
    3

    Default Re: Firefox Corrupted Content Error

    Thanks for the information. I've tried that link with clean, cookies cleared
    browsers and it works for me every time so I can't reproduce it. I'll keep an
    eye open for other such reports and see if I can find a common factor.

    --
    Kim - 2/13/2018 7:52:13 AM

  8. #8
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    FL, USA
    Posts
    1,469

    Default Re: Firefox Corrupted Content Error

    Just happened again, probably at least 8 hours since last use of any *.o.o page on which being logged in is ever relevant :
    https://forums.opensuse.org/showthre...e?goto=newpost

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,580
    Blog Entries
    14

    Default Re: Firefox Corrupted Content Error

    Quote Originally Posted by mrmazda View Post
    Just happened again, probably at least 8 hours since last use of any *.o.o page on which being logged in is ever relevant :
    https://forums.opensuse.org/showthre...e?goto=newpost
    8 hours of inactivity? Then your login session may have expired, and since that logs you out in the background, the goto=newpost won't work.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  10. #10
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    FL, USA
    Posts
    1,469

    Default Re: Firefox Corrupted Content Error

    That would seem to have been the case, but when I entered the URL with ?goto=newpost omitted, "Log Out" was prominently displayed in the upper right, and subsequent page behavior response was exactly as if I had been logged in all along.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •