Results 1 to 2 of 2

Thread: sssd - Unable to load modules cache_KRBDOMAIN.ldb

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Prague
    Posts
    3

    Default sssd - Unable to load modules cache_KRBDOMAIN.ldb

    Hi,

    I configured the "sssd" few weeks ago and everything working fine.

    After some update, the "sssd" stop working and i get the following error:

    (Tue Jun 12 11:12:52 2012) [sssd] [ldb] (0x0010): WARNING: Module [memberof] not found - do you need to set LDB_MODULES_PATH?
    (Tue Jun 12 11:12:52 2012) [sssd] [ldb] (0x0010): Unable to load modules for /var/lib/sss/db/cache_KRBDOMAIN.ldb: (null)


    Does somebody had same problem?
    Someone has idea how to solve this problem?


    Opensuse 12.1, 64bit
    Sssd: 1.5.1, or 1.8.3 (both versions give the me same problem)

    Thanks for reply.

    Jan

  2. #2
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Athens, GA USA
    Posts
    31

    Default Re: sssd - Unable to load modules cache_KRBDOMAIN.ldb

    Jan,
    Have you added the "debug_level = 7" directive to the target domain stanza in the /etc/sssd/sssd.conf file? Some increased verbosity in the domain log may help.

    Two things I would try:

    - Verify the kerberos provider is actually still installed (sssd-krb5)
    - Delete the relevant cache file ( /var/lib/sss/db/cache_KRBDOMAIN.ldb), if the collected offline data is not worth keeping, and restart the daemon.

    Hope it helps,


    -- lawrence
    Lawrence Kearney
    http://www.lawrencekearney.com
    https://www.thettp.org

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •