Results 1 to 2 of 2

Thread: Repositories: Link does not exists

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Jundiai, São Paulo, Brazil
    Posts
    467

    Default Repositories: Link does not exists

    I use OpenSuse 13.1 32 bits

    When I try to update my PC software, with Apper, a message appears saying that the link bellow does not exists:

    http://download.opensuse.org/reposit...openSUSE_13.1/

    Where and how do I solve this problem?
    Last edited by malcolmlewis; 02-Jun-2016 at 05:26.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,830
    Blog Entries
    15

    Default Re: Repositories: Link does not exists

    Quote Originally Posted by sergelli View Post
    I use OpenSuse 13.1 32 bits

    When I try to update my PC software, with Apper, a message appears saying that the link bellow does not exists:

    http://download.opensuse.org/reposit...openSUSE_13.1/

    Where and how do I solve this problem?
    Hi
    Delete the repository, it's moved to 5.1 and no build for 13.1;
    http://download.opensuse.org/reposit...reOffice:/5.1/

    13.1 has moved to Evergreen which ends in November, https://en.opensuse.org/openSUSE:Evergreen
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •