Results 1 to 3 of 3

Thread: KDE apps have no icons when using XFCE

Hybrid View

  1. #1

    Default KDE apps have no icons when using XFCE

    Hi everyone.

    I use XFCE as my desktop. Sometimes I need KDE apps, like Kile in this example. Before 42.1, there was no problem with this.
    Now all icons are missing (including button icons). This makes the app barely usable.



    I managed to find only one proposed solution to this problem:
    Code:
    gconftool-2 --type boolean --set /desktop/gnome/interface/buttons_have_icons true
    gconftool-2 --type boolean --set /desktop/gnome/interface/menus_have_icons true
    I tried this but it didn't help.

    I checked the list of RPM files, and the icons seem to be present at
    Code:
    /usr/share/kde4/apps/kile/icons
    . So looks like Kile just can't find and load them.

    My hwinfo is here. Any help will be highly appreciated.

  2. #2

    Default Re: KDE apps have no icons when using XFCE

    Make sure oxygen5-icon-theme is installed.
    That's KDE4's default icon theme, and KDE4 applications might rely on its icons being available.

  3. #3

    Thumbs up Re: KDE apps have no icons when using XFCE

    Quote Originally Posted by wolfi323 View Post
    Make sure oxygen5-icon-theme is installed.
    That's KDE4's default icon theme, and KDE4 applications might rely on its icons being available.
    Thanks a lot, everything works now.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •