Results 1 to 5 of 5

Thread: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

  1. #1
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yerevan, Armenia
    Posts
    24

    Exclamation Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    Hi,
    Recently i noticed that firefox stopped playing some vidoes (probably h.264) on webpages (in coursera for example). Before everything was ok and i had no problem at all.
    I have installed all codecs according community guidelines since the beginning but then something changed (maybe an update).
    repo's lis:
    Code:
    aram@linux-gn3o:~> zypper repos
    #  | Alias                               | Name                                    | Enabled | GPG Check | Refresh
    ---+-------------------------------------+-----------------------------------------+---------+-----------+--------
     1 | MEGAsync                            | MEGAsync                                | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     2 | download.opensuse.org-oss           | Main Repository (DEBUG)                 | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     3 | fonts                               | fonts                                   | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     4 | google-talkplugin                   | google-talkplugin                       | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     5 | http-download.opensuse.org-a9e5ec54 | home:deltafox                           | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     6 | http-download.opensuse.org-af77c528 | openSUSE:Leap:42.1:NonFree              | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     7 | http-download.opensuse.org-c57b6024 | home:walery                             | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     8 | packman.inode.at-suse               | Packman Repository                      | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     9 | repo-debug                          | openSUSE-Leap-42.1-Debug                | No      | ----      | Yes    
    10 | repo-debug-non-oss                  | openSUSE-Leap-42.1-Debug-Non-Oss        | No      | ----      | Yes    
    11 | repo-debug-update                   | openSUSE-Leap-42.1-Update-Debug         | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    12 | repo-debug-update-non-oss           | openSUSE-Leap-42.1-Update-Debug-Non-Oss | No      | ----      | Yes    
    13 | repo-non-oss                        | openSUSE-Leap-42.1-Non-Oss              | No      | ----      | Yes    
    14 | repo-oss                            | openSUSE-Leap-42.1-Oss                  | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    15 | repo-source                         | openSUSE-Leap-42.1-Source               | No      | ----      | Yes    
    16 | repo-update                         | openSUSE-Leap-42.1-Update               | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    17 | repo-update-non-oss                 | openSUSE-Leap-42.1-Update-Non-Oss       | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    18 | vlc                                 | vlc                                     | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    19 | wine                                | wine                                    | Yes     | (r ) Yes  | Yes
    Firefox version is 45.0 (with all updates)
    Any idea?
    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Italy
    Posts
    1,674

    Default Re: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    Everything normal here with H264, see this for instance.
    Check the format that is not playing, or look for Firefox plugins...
    Main: Leap 15 Gnome on i7 4720HQ + Geforce GTX960M
    Test: Leap 42.3 (& others) on Core2Duo + GM965

  3. #3
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yerevan, Armenia
    Posts
    24

    Default Re: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    all youtube videos are playable... but for example i cannot play this video http://www.bodybuilding.com/exercise...y-side-lateral

  4. #4

    Default Re: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    this helped to fix everything
    Code:
    zypper dup --from "Packman Repository"


  5. #5
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Italy
    Posts
    1,674

    Default Re: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    Nice to know, I was just going to post my configuration...
    Main: Leap 15 Gnome on i7 4720HQ + Geforce GTX960M
    Test: Leap 42.3 (& others) on Core2Duo + GM965

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •