Results 1 to 5 of 5

Thread: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

  1. #1
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yerevan, Armenia
    Posts
    24

    Exclamation Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    Hi,
    Recently i noticed that firefox stopped playing some vidoes (probably h.264) on webpages (in coursera for example). Before everything was ok and i had no problem at all.
    I have installed all codecs according community guidelines since the beginning but then something changed (maybe an update).
    repo's lis:
    Code:
    aram@linux-gn3o:~> zypper repos
    #  | Alias                               | Name                                    | Enabled | GPG Check | Refresh
    ---+-------------------------------------+-----------------------------------------+---------+-----------+--------
     1 | MEGAsync                            | MEGAsync                                | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     2 | download.opensuse.org-oss           | Main Repository (DEBUG)                 | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     3 | fonts                               | fonts                                   | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     4 | google-talkplugin                   | google-talkplugin                       | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     5 | http-download.opensuse.org-a9e5ec54 | home:deltafox                           | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     6 | http-download.opensuse.org-af77c528 | openSUSE:Leap:42.1:NonFree              | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     7 | http-download.opensuse.org-c57b6024 | home:walery                             | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     8 | packman.inode.at-suse               | Packman Repository                      | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
     9 | repo-debug                          | openSUSE-Leap-42.1-Debug                | No      | ----      | Yes    
    10 | repo-debug-non-oss                  | openSUSE-Leap-42.1-Debug-Non-Oss        | No      | ----      | Yes    
    11 | repo-debug-update                   | openSUSE-Leap-42.1-Update-Debug         | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    12 | repo-debug-update-non-oss           | openSUSE-Leap-42.1-Update-Debug-Non-Oss | No      | ----      | Yes    
    13 | repo-non-oss                        | openSUSE-Leap-42.1-Non-Oss              | No      | ----      | Yes    
    14 | repo-oss                            | openSUSE-Leap-42.1-Oss                  | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    15 | repo-source                         | openSUSE-Leap-42.1-Source               | No      | ----      | Yes    
    16 | repo-update                         | openSUSE-Leap-42.1-Update               | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    17 | repo-update-non-oss                 | openSUSE-Leap-42.1-Update-Non-Oss       | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    18 | vlc                                 | vlc                                     | Yes     | (r ) Yes  | Yes    
    19 | wine                                | wine                                    | Yes     | (r ) Yes  | Yes
    Firefox version is 45.0 (with all updates)
    Any idea?
    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Italy
    Posts
    1,804

    Default Re: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    Everything normal here with H264, see this for instance.
    Check the format that is not playing, or look for Firefox plugins...
    Leap 15.1 Gnome on i7 4720HQ + Geforce GTX960M
    testing Leap 15.2Beta

  3. #3
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yerevan, Armenia
    Posts
    24

    Default Re: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    all youtube videos are playable... but for example i cannot play this video http://www.bodybuilding.com/exercise...y-side-lateral

  4. #4

    Default Re: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    this helped to fix everything
    Code:
    zypper dup --from "Packman Repository"


  5. #5
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Italy
    Posts
    1,804

    Default Re: Firefox stopped playing some vidoes on web pages

    Nice to know, I was just going to post my configuration...
    Leap 15.1 Gnome on i7 4720HQ + Geforce GTX960M
    testing Leap 15.2Beta

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •