Results 1 to 5 of 5

Thread: KDE 4.2 lag issues?

  1. #1
    microchip8 NNTP User

    Default KDE 4.2 lag issues?


    Anyone experiencing minor lag issues in KDE 4.2? Often, when I move my
    mouse pointer while a window is opening or a page in firefox is
    refreshing, it gets "stuck" for less than a second like there's some
    kind of lag in it. I didn't had this problem when using the very early
    builds of KDE 4.2, only after a few upgrades this problem came up
    (currently on "release 94")


    --
    *'Get h264enc' (http://h264enc.sourceforge.net)* - *'Get xvidenc'
    (http://xvidenc.sourceforge.net)* - *'Get divxenc'
    (http://divxenc.sourceforge.net)*
    ------------------------------------------------------------------------
    microchip8's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=163
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407802


  2. #2
    j xavier NNTP User

    Default Re: KDE 4.2 lag issues?


    in a word, yes... and i'm unsure as to why.


    --
    j_xavier
    ------------------------------------------------------------------------
    j_xavier's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=7575
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407802


  3. #3
    microchip8 NNTP User

    Default Re: KDE 4.2 lag issues?


    yeah, I also think it might have something to do with transparency or
    even plasma itself for that matter. I don't really want to turn off
    transparency though. It's a bit annoying this kind of lag, but I can
    live with it


    --
    *'Get h264enc' (http://h264enc.sourceforge.net)* - *'Get xvidenc'
    (http://xvidenc.sourceforge.net)* - *'Get divxenc'
    (http://divxenc.sourceforge.net)*
    ------------------------------------------------------------------------
    microchip8's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=163
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407802


  4. #4
    1michael1 NNTP User

    Default Re: KDE 4.2 lag issues?


    microchip8;1944187 Wrote:
    > yeah, I also think it might have something to do with transparency or
    > even plasma itself for that matter. I don't really want to turn off
    > transparency though. It's a bit annoying this kind of lag, but I can
    > live with it


    In my experience so far so good my mouse is running like hell it should
    be like that


    --
    1michael1
    ------------------------------------------------------------------------
    1michael1's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=17853
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407802


  5. #5
    Prexy NNTP User

    Default Re: KDE 4.2 lag issues?


    I didn't have the lag until last night's updates. My audio "lags" much
    worse now too. Before, I could live with it. Now, I'm searching the
    forums for fixes.


    --
    If your gecko is broken, you have a reptile dysfunction.
    ------------------------------------------------------------------------
    Prexy's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=233
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407802


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •