Results 1 to 3 of 3

Thread: simple question about email forwarding in KMail

  1. #1
    tomcat84 NNTP User

    Default simple question about email forwarding in KMail


    hello!
    when I click "forward" in KMail, I get a new email-window, but it is
    completely empty.
    the subject is "Fwd: ..." like it should be, and any forwarded
    attachments are also there, but the body of the email is just empty,
    which makes the whole thing useless...

    I can forward emails as an attachment, but thats sometimes very
    impractical...

    does anyone have the same problem or a solution?

    (using latest KMail and KDE4 on opensuse 11.1 64 bit)


    --
    tomcat84
    ------------------------------------------------------------------------
    tomcat84's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=22360
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407674


  2. #2
    hayglenn NNTP User

    Default Re: simple question about email forwarding in KMail


    You can right click on the message and choose >Forward>Inline, or you
    can click and hold on the forward button to get a drop down menu then
    choose Inline. Or you can use the top line menu >Message>Forward>Inline.
    Or with the message selected type Shift+F to forward inline. If you want
    you can edit the toolbar to add a button for Inline forward, or replace
    the default button with the "Inline" button. Only the default "Forward"
    button has the drop down menu. But you could still forward as attachment
    with the menu or right clicking or typing F.


    --
    hayglenn
    ------------------------------------------------------------------------
    hayglenn's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20092
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407674


  3. #3
    tomcat84 NNTP User

    Default Re: simple question about email forwarding in KMail


    I tried all that, and it does not work.
    all I get is an empty message body.
    the subject line is there, but thats it... the rest is missing.

    that happens with any email that I try to forward inline.


    --
    tomcat84
    ------------------------------------------------------------------------
    tomcat84's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=22360
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407674


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •