Results 1 to 2 of 2

Thread: Compiz disappears

  1. #1
    allstar1960 NNTP User

    Default Compiz disappears


    When using Suse 11.1, my screen will kind of hiccup and then Compiz
    quits working. Everything is normal on screen, it just doesn't have
    compiz working anymore (3d effects, etc.)

    I have even installed OpenSuse 11.1 on a backup hard drive and I have
    the same issue happen.

    I usually am working in two programs when it happens and I may have
    firefox running (listening to aol radio).

    I have an amd 3700+ with a Nvidia gf4 Ti4200 video card, 2gb memory
    Ram.


    --
    allstar1960
    ------------------------------------------------------------------------
    allstar1960's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6132
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407582


  2. #2
    caf4926 NNTP User

    Default Re: Compiz disappears


    Gnome or KDE 3/4??

    Tell us what programs. Other than FF you were using.


    --
    Box: Linux 2.6.27.12-170.2.5 i686 | Fedora 10 | Gnome 2.24.2 | M2N4-SLI
    | AMD 64 X2 5200+ | nVidia 8500GT | 2GB RAM
    Lap: openSUSE 11.1 | Celeron 550 | (KDE4.2.0)"93" | Intel 965 GM |
    Lenovo R61e | 3GB RAM
    ------------------------------------------------------------------------
    caf4926's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=204
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407582


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •