Results 1 to 4 of 4

Thread: After upgrade issues-opensuse11.1

  1. #1
    apstroth NNTP User

    Default After upgrade issues-opensuse11.1


    Morning,
    I cannot find the applet used to change certain settings, such as mouse
    controls, (left/right handed), screen saver settings,
    I am also experiencing issues with the sound, such as one boot being
    there, next boot not being there.
    It also seems to keep dumping the config for my dial-up connection.
    Hardware:
    IBM T60P, model 8741c2u

    Thanks for any assistance you can offer!!

    Tony ...


    --
    apstroth
    ------------------------------------------------------------------------
    apstroth's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6411
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407501


  2. #2
    apstroth NNTP User

    Default Re: After upgrade issues-opensuse11.1


    I should also have mentioned that I am using the KDE 3.x desktop, not
    4.x..

    Tony ...


    --
    apstroth
    ------------------------------------------------------------------------
    apstroth's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=6411
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407501


  3. #3
    caf4926 NNTP User

    Default Re: After upgrade issues-opensuse11.1


    apstroth;1942397 Wrote:
    > Morning,
    > I cannot find the applet used to change certain settings, such as mouse
    > controls, (left/right handed), screen saver settings,
    > I am also experiencing issues with the sound, such as one boot being
    > there, next boot not being there.
    > It also seems to keep dumping the config for my dial-up connection.
    > Hardware:
    > IBM T60P, model 8741c2u
    >
    > Thanks for any assistance you can offer!!
    >
    > Tony ...


    Control Center is the main place - also right click desktop to
    configure desktop settings for screen saver.

    or Yast Hardware has mouse settings I think

    'SDB:AudioTroubleshooting - openSUSE'
    (http://en.opensuse.org/SDB:AudioTroubleshooting)


    --
    Box: Linux 2.6.27.12-170.2.5 i686 | Fedora 10 | Gnome 2.24.2 | M2N4-SLI
    | AMD 64 X2 5200+ | nVidia 8500GT | 2GB RAM
    Lap: openSUSE 11.1 | Celeron 550 | (KDE4.2.0)"93" | Intel 965 GM |
    Lenovo R61e | 3GB RAM
    ------------------------------------------------------------------------
    caf4926's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=204
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407501


  4. #4
    oldcpu NNTP User

    Default Re: After upgrade issues-opensuse11.1


    apstroth;1942397 Wrote:
    > I am also experiencing issues with the sound, such as one boot being
    > there, next boot not being there.

    Try not to confuse a "desktop system sound" issue with a general sound
    issue. Whether one's boot sound works or not works is not a good
    critieria for determining if one's general sound works. Its far better
    to use the sound tests in the troubleshoot guide url provided by
    caf4926.


    --
    oldcpu
    ------------------------------------------------------------------------
    oldcpu's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=77
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407501


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •