Results 1 to 4 of 4

Thread: KDE 4.2 panel widgets question

  1. #1
    RicardoVarasSantana NNTP User

    Default KDE 4.2 panel widgets question


    Hi,

    I installed openSUSE 11.1 with the default 4.1.3 KDE. Then installed
    the one-click 4.2 and no problems until I rebooted the system, then I
    noticed 2 widgets with no image appeared in the main panel (both were
    just white), which I removed right away because they meant nothing,
    clicking on them would do nothing. Then rebooted and the 2 widgets
    appeared again.

    Anyone experienced the same here? If so, how did you work it around?

    Thanks.


    --
    RicardoVarasSantana
    ------------------------------------------------------------------------
    RicardoVarasSantana's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=8061
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407329


  2. #2
    eerok NNTP User

    Default Re: KDE 4.2 panel widgets question


    This was solved 'here' (http://tinyurl.com/adoolo). The two dead icons
    are probably launchers for Dolphin and Konqueror, since my situation was
    identical to yours.


    --
    -noobus in perpetuum-
    ------------------------------------------------------------------------
    eerok's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=21976
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407329


  3. #3
    sideshow NNTP User

    Default Re: KDE 4.2 panel widgets question


    kquitapp plasma && rm ~/.kde4/share/config/plasma* && plasma &

    Many people (including myself) had problems with widgets on 4.2
    upgrade.

    Seems the best bet is to start again by running the above command.


    --
    sideshow
    ------------------------------------------------------------------------
    sideshow's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1025
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407329


  4. #4
    j xavier NNTP User

    Default Re: KDE 4.2 panel widgets question


    reference other post: 'KDE4.2 broken icons on panel - openSUSE Forums'
    (http://tinyurl.com/adoolo)


    --
    j_xavier
    ------------------------------------------------------------------------
    j_xavier's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=7575
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=407329


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •