Results 1 to 4 of 4

Thread: I have a bad feeling..

  1. #1
    A13kSAk3 NNTP User

    Default I have a bad feeling..


    Hi guys ..

    I recently updated to the newest version of SuSE (i've been having
    ubuntu for more than 2 years now) and I've noticed that .. either the
    browser (tried many different onces: the KDE integraded one, mozilla,
    opera and others) is loaded very slowly, or it cannot connect to my
    network souce very well (it's a wireless connection thru a router). When
    I boot Vista and i use Google Chrome it takes the most 5 secs to load
    any page, no matter what content. While loading in SuSE has been taking
    quite a while. My download speed comparison is - Vista --> about 2mb/sec
    , Downloading from the same destination and the same exact file in opera
    ran in SuSE --> 50 kb/sec max, 44 average. That's crazy. I cannot
    explain it. Anyone has an explanation??

    Thanks a lot.


    --
    A13kSAk3
    ------------------------------------------------------------------------
    A13kSAk3's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=21667
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406973


  2. #2
    whych NNTP User

    Default Re: I have a bad feeling..


    I don't use wireless but haven't noticed any difference between windows
    or linux on a wired network. Perhaps there is something wrong with the
    wireless settings. Try a straight ftp site for comaparison. If there is
    still a problem, try posting in the network section.


    --
    whych
    ------------------------------------------------------------------------
    whych's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=13593
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406973


  3. #3
    A13kSAk3 NNTP User

    Default Re: I have a bad feeling..


    I actually configured some stuff arround the user controls and right now
    its downloading as fast as 350mb/sec from ftp. That's much better thou,
    i really hate going back into vista just to download something faster..


    --
    A13kSAk3
    ------------------------------------------------------------------------
    A13kSAk3's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=21667
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406973


  4. #4
    j xavier NNTP User

    Default Re: I have a bad feeling..


    had a similar problem and disabling the ipv6 support solved my erratic
    connection. go to yast2/Network Devices/Network Settings/Global Options
    and untick the ipv6 support.

    good luck.


    --
    j_xavier
    ------------------------------------------------------------------------
    j_xavier's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=7575
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406973


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •