Results 1 to 5 of 5

Thread: OpenOffice 3 not starting

  1. #1
    Griobhtha NNTP User

    Default OpenOffice 3 not starting


    I previously updated OpenOffice on two computers via the repo at:

    'Index of /repositories/OpenOffice.org:/STABLE/openSUSE_11.1'
    (http://tinyurl.com/ac8hh4)

    It seemed to be working on both machines, but after running an update
    on both machines on 2 February, OO will not start on either machine,
    neither by user nor by root. A fatal error dialog box pops up after OO
    loads about 25% stating: "The application cannot be started".

    This occurs whether starting OO or an OO component (oowriter, etc...).
    There are no errors or any information shown in a terminal window
    either, OO justs initiates and then closes with the fatal error.
    Deleting user profiles does nothing. Removing, deleting the OpenOffice
    program directory, and reinstalling OO does nothing. There are no
    indications of failed dependencies during installation.

    Any ideas?


    --
    Griobhtha
    ------------------------------------------------------------------------
    Griobhtha's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20320
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406949


  2. #2
    Havoc65 NNTP User

    Default Re: OpenOffice 3 not starting


    I've been haveing the same problems just noticed it last night i've even
    downgraded OO still didn't work deleted and reinstalled it still no joy
    sorry im no help but will be watching the thread myself for anybodys
    suggestions


    --
    Havoc65
    ------------------------------------------------------------------------
    Havoc65's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=148
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406949


  3. #3
    torben harms NNTP User

    Default Re: OpenOffice 3 not starting


    hello,

    here it is: 'openoffice updated to 3.0.1 cant run - openSUSE Forums'
    (http://tinyurl.com/cevnh3)

    we have the same problems a couple of days ago and have a solution
    there.


    --
    torben_harms
    ------------------------------------------------------------------------
    torben_harms's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=21366
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406949


  4. #4
    jake45 NNTP User

    Default Re: OpenOffice 3 not starting


    remuve _all_ OpenOffice-files and after then install 3.0.1.2-2-2 from:
    'Index of /repositories/OpenOffice.org:/UNSTABLE/openSUSE_Factory'
    (http://tinyurl.com/5mbdwr)
    it works my 11.1, KDE 4.2
    and older 3.0.0.9 works too if you will istall it

    sorry my 'english'


    --
    jake45
    ------------------------------------------------------------------------
    jake45's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=10998
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406949


  5. #5
    Griobhtha NNTP User

    Default Re: OpenOffice 3 not starting


    Thanks,

    Deleting all the 3.0.0.9 packages & reinstalling from the OO repo
    worked.

    This seems to be a mismanagement of repositories issue rather than
    simply package dependency issues. OpenSuSE should not have placed such
    different and unique OpenOffice packages in the main repositories.


    --
    Griobhtha
    ------------------------------------------------------------------------
    Griobhtha's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20320
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406949


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •