I can't open files in nautilus or Konqueror. The file associations are
lost.

Application: Dolphin (dolphin), signal SIGSEGV
[?1034h(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[KCrash handler]
#6 0xb7d51b6d in KSycocaEntry::name() const () from
/usr/lib/libkdecore.so.5
#7 0xb779eb74 in ?? () from /usr/lib/libkio.so.5
#8 0xb77a2258 in
KPropertiesDialog::KPropertiesDialogPrivate::insertPages() ()
from /usr/lib/libkio.so.5
#9 0xb77a2ae2 in KPropertiesDialog::KPropertiesDialogPrivate::init()
()
from /usr/lib/libkio.so.5
#10 0xb77a2d36 in KPropertiesDialog::KPropertiesDialog(KFileItemList
const&, QWidget*) () from /usr/lib/libkio.so.5
#11 0x08067391 in _start ()

THEN....

Could not find mime type “application/octet-stream”

THEN...

Could not find mime types:
“inode/directory”
“inode/blockdevice”
“inode/chardevice”
“inode/socket”
“inode/fifo”
“application/x-shellscript”
“application/x-executable”


--
nicole_phillips
------------------------------------------------------------------------
nicole_phillips's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=21648
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406841