Results 1 to 4 of 4

Thread: OpenOffice 3.0.1 stable not start

  1. #1
    jake45 NNTP User

    Default OpenOffice 3.0.1 stable not start


    I waiting OpenOffice update to 3.0.1 STABLE-version and after then
    update it from stable repos, but it can't start! Why?

    My pc is 32-bit, OpenSuse 11.1


    --
    jake45
    ------------------------------------------------------------------------
    jake45's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=10998
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406481


  2. #2

    Default Re: OpenOffice 3.0.1 stable not start

    jake45 wrote:

    >
    > I waiting OpenOffice update to 3.0.1 STABLE-version and after then
    > update it from stable repos, but it can't start! Why?
    >
    > My pc is 32-bit, OpenSuse 11.1
    >
    >


    Probably because the SUSE update to 3.0.1 has been half-hearted. When I
    tried the update on KDE 3.5 it got in a mess through bits missing and not
    matching. Half of it is still 3.0.0.9!

    I got the same trouble as you on 4.2 though I hadn't seen any problems
    during installation. I cured it by selecting for un0install every
    OpenOffice thing I could see - cancelling any error messages from YAST as I
    selected each one - until I got a clean bill of health from YAST. After
    going ahead with the un-installation, I re-installed OOo but only those
    items that were 3.0.1. I also didn't install the SUSE camouflage, even
    though it was 3.0.1, as it has been seen to cause trouble in OOo 3.0.0.9.
    After that, it worked fine.


    --
    Graham P Davis, Bracknell, Berks., UK. E-mail: newsman not newsboy


  3. #3
    marcoant NNTP User

    Default Re: OpenOffice 3.0.1 stable not start


    Try this:

    rpm -e OpenOffice_org-libs-gui OpenOffice_org-libs-core
    OpenOffice_org-components


    --
    marcoant
    ------------------------------------------------------------------------
    marcoant's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1921
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406481


  4. #4
    russbucket NNTP User

    Default Re: OpenOffice 3.0.1 stable not start

    jake45 wrote:

    >
    > I waiting OpenOffice update to 3.0.1 STABLE-version and after then
    > update it from stable repos, but it can't start! Why?
    >
    > My pc is 32-bit, OpenSuse 11.1
    >
    >

    See my post to pawanyadav (openoffice updated to 3.0.1 not start
    --
    -----------------------------
    OpenSUSE 11.1 KDE 4.1.3,
    Intel DX48BT2 Core 2 Dual E7200. 4 GB DDR III
    GeForce 8400 GS, 320GB Disc (2)
    -------
    Russ


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •