Results 1 to 10 of 10

Thread: KDE4-Amarok

  1. #1
    etech97 NNTP User

    Default KDE4-Amarok


    Is anyone else having Problems with KDE4-Amarok Playing MP3's? I'm
    running KDE4.2 release 83.1.

    Any help would be greatly appreciated

    Thanks


    --
    etech97
    ------------------------------------------------------------------------
    etech97's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=7206
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


  2. #2
    caf4926 NNTP User

    Default Re: KDE4-Amarok


    Works a treat for me. Sweet!

    I deleted amarok from packman.

    Added kde4 ver. That was it.


    --
    Box: Linux 2.6.27.12-170.2.5 i686 | Fedora 10 | Gnome 2.24.2 | M2N4-SLI
    | AMD 64 X2 5200+ | nVidia 8500GT | 2GB RAM
    Lap: openSUSE 11.1 | Celeron 550 | (KDE4.2.0)"83.1" | Intel 965 GM |
    Lenovo R61e | 3GB RAM
    ------------------------------------------------------------------------
    caf4926's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=204
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


  3. #3
    cabernet NNTP User

    Default Re: KDE4-Amarok


    Same here. No mp3 playback. I tried upgrading phonon to the latest
    packages, but no luck.


    --
    cabernet
    ------------------------------------------------------------------------
    cabernet's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1530
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


  4. #4
    AussieBob NNTP User

    Default Re: KDE4-Amarok


    Another success story here. Using 4.2.00 (KDE 4.2.0) "release 83.1"


    --
    AussieBob
    ------------------------------------------------------------------------
    AussieBob's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=226
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


  5. #5
    jurgis NNTP User

    Default Re: KDE4-Amarok


    after casual kde 4.2 update amarok 1.4.10 doesn't add anything to
    playlist here.


    --
    jurgis
    ------------------------------------------------------------------------
    jurgis's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=14380
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


  6. #6
    vjm NNTP User

    Default Re: KDE4-Amarok


    To be able to play mp3s, you'll need the libxine package from the
    Packman repository (i.e., 'this'
    (http://en.opensuse.org/Additional_Ya...tories#Packman)
    one). Naturally phonon-backend-xine (or something like that, don't
    remember the name exactly) is also needed... Should be equally possible
    with gstreamer as well, but since I'm not using it I let someone else
    comment more on that.


    --
    Vesa Muhonen
    ------------------------------------------------------------------------
    vjm's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=343
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


  7. #7
    ram88 NNTP User

    Default Re: KDE4-Amarok


    I have problems with my Amarok. Sometimes it stops playing my playlist
    after some songs - but totally randomly. I need to kill Amarok - it
    isn't responding.


    --
    http://yami.googlecode.com/
    http://akoskm.blogspot.com/
    ------------------------------------------------------------------------
    ram88's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1058
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


  8. #8
    vjm NNTP User

    Default Re: KDE4-Amarok


    Actually, this has happened to me on some occasions as well but never
    that bad that I'd needed to resort to killing processes... Seems to be
    'reported' (https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=180339) [bugs.kde.org]
    already, so people will hopefully nail it down at some point.


    --
    Vesa Muhonen
    ------------------------------------------------------------------------
    vjm's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=343
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


  9. #9
    ram88 NNTP User

    Default Re: KDE4-Amarok


    vjm;1937408 Wrote:
    > Actually, this has happened to me on some occasions as well but never
    > that bad that I'd needed to resort to killing processes... Seems to be
    > 'reported' (https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=180339) [bugs.kde.org]
    > already, so people will hopefully nail it down at some point.

    Wow, thanks for this link! I'll join to the discussion it's like my
    problem, except I don't need to start the Internet radio. Now I'm
    listening to Songbird.


    --
    http://yami.googlecode.com/
    http://akoskm.blogspot.com/
    ------------------------------------------------------------------------
    ram88's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=1058
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


  10. #10
    eerok NNTP User

    Default Re: KDE4-Amarok


    caf4926;1936358 Wrote:
    > Works a treat for me. Sweet!
    >
    > I deleted amarok from packman.
    >
    > Added kde4 ver. That was it.

    Yes, I'm running openSuse 11.1 with KDE4.2 and that's what I had to do
    to stop it from crashing; too bad it wasn't updated along with the rest
    of KDE.


    --
    -noobus in perpetuum-
    ------------------------------------------------------------------------
    eerok's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=21976
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406476


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •