Results 1 to 5 of 5

Thread: I messed up GNOME please help

  1. #1
    RandyRP NNTP User

    Default I messed up GNOME please help


    I am using SLED (sorry to post here but there is not much going on in
    that forum). In any event I was tring to uninstall Beagle and it took
    some other things away too...When I boot the machine, it will not start
    GNOME. I can boot into a command line or right now it is booting into
    FVWM. I am hoping to get GNOME back..From a command line when booting
    failsafe I get the following:

    "Gtk Warning Cannot Open Display"

    I do not have a DVD burner but can transfer files from one PC to
    another via an SD card and do have access to anything I need to
    restore/install.

    Any help in greatly appreciated. Thank you.


    --
    RandyRP
    ------------------------------------------------------------------------
    RandyRP's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20025
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406387


  2. #2
    caf4926 NNTP User

    Default Re: I messed up GNOME please help


    Boot to CLI runlevel3
    login
    then go su

    then type
    yast

    you can re-install from here


    --
    Box: Linux 2.6.27.12-170.2.5 i686 | Fedora 10 | Gnome 2.24.2 | M2N4-SLI
    | AMD 64 X2 5200+ | nVidia 8500GT | 2GB RAM
    Lap: openSUSE 11.1 | Celeron 550 | (KDE4.2.0)"82.4" | Intel 965 GM |
    Lenovo R61e | 3GB RAM
    ------------------------------------------------------------------------
    caf4926's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=204
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406387


  3. #3
    RandyRP NNTP User

    Default Re: I messed up GNOME please help


    Thank you, the machine wants to run Fvwm2 this shows Yast, but install
    is non-responsive. Yet yast from the command line does not let me
    install some of the rpm's I put on my desk top.


    --
    RandyRP
    ------------------------------------------------------------------------
    RandyRP's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20025
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406387


  4. #4
    Malcolm NNTP User

    Default Re: I messed up GNOME please help

    Quote Originally Posted by RandyRP
    Thank you, the machine wants to run Fvwm2 this shows Yast, but install
    is non-responsive. Yet yast from the command line does not let me
    install some of the rpm's I put on my desk top.
    Hi
    Move them off the desktop to your home directory.....
    Code:
    mv ~/Desktop/*.rpm ~/
    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.1 x86 Kernel 2.6.27.7-9-default
    up 1:46, 1 user, load average: 0.25, 0.09, 0.07
    GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 180.22


  5. #5
    RandyRP NNTP User

    Default Re: I messed up GNOME please help


    Thank you. I actually ended up learning how to install from the command
    line. I think all will be OKAY. However at this point I am trying to get
    the machine to load GNOME (from having booted up in failsafe) instead of
    Fvwm2.

    Your help is appreciated.


    --
    RandyRP
    ------------------------------------------------------------------------
    RandyRP's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20025
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406387


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •