Results 1 to 8 of 8

Thread: kio_http takes all cpu speed

  1. #1
    jurgis NNTP User

    Default kio_http takes all cpu speed


    it starts with plasma un hangs up pc. what is this thing?


    --
    jurgis
    ------------------------------------------------------------------------
    jurgis's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=14380
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406357


  2. #2
    chippi NNTP User

    Default Re: kio_http takes all cpu speed


    On my machine with opensuse 11.1 and kde 4.2 the "Yet Another Weather
    Plasmoid" plasmoid-yawp caused the 100 % load with kio_http.


    --
    chippi
    ------------------------------------------------------------------------
    chippi's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=18878
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406357


  3. #3
    jurgis NNTP User

    Default Re: kio_http takes all cpu speed


    yepp, that was it. thanks!


    --
    jurgis
    ------------------------------------------------------------------------
    jurgis's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=14380
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406357


  4. #4
    Havoc65 NNTP User

    Default Re: kio_http takes all cpu speed


    you need to update the community repo to this
    download.opensuse.org/repositories/KDE:/KDE4:/Community/openSUSE_11.1_KDE4_Factory_Desktop/


    --
    Havoc65
    ------------------------------------------------------------------------
    Havoc65's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=148
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406357


  5. #5
    chippi NNTP User

    Default Re: kio_http takes all cpu speed


    Hello Havoc65,
    I'm using and updating
    download.opensuse.org/repositories/KDE:/KDE4:/Community/openSUSE_11.1_KDE4_Factory_Desktop/
    all the time


    --
    chippi
    ------------------------------------------------------------------------
    chippi's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=18878
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406357


  6. #6
    jurgis NNTP User

    Default Re: kio_http takes all cpu speed


    me too. perhaps the plasmoid was or still is broken. i don't have enough
    courage anymore to put it on my desktop.


    --
    jurgis
    ------------------------------------------------------------------------
    jurgis's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=14380
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406357


  7. #7
    rmstrydom NNTP User

    Default Re: kio_http takes all cpu speed


    Hi there, I am part of PlasmaFactory (the group that made yaWP) I am
    sorry you are experiencing problems with it, but have a look at
    bugs.kde.org. https://bugs.kde.org/buglist.cgi?qui...ch=ALL+kio+cpu.
    I also got the same problem when upgrading to 4.2; before it was fine.
    A upgrade should fix it though, apparently it was fixed in rev
    870284. A work around would be to use curl asynchronously until everyone
    has the fix.
    Cheers


    --
    rmstrydom
    ------------------------------------------------------------------------
    rmstrydom's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=21465
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406357


  8. #8
    rmstrydom NNTP User

    Default Re: kio_http takes all cpu speed


    Its true, it is fixed in the KDE4:/Community/openSUSE_11.1/ repo's


    --
    rmstrydom
    ------------------------------------------------------------------------
    rmstrydom's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=21465
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406357


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •