Hello,

when I try to start zypper or yast under openSuSE 10.2 (i586), the
following error message appears:
"symbol lookup error: /usr/lib/libicuuc.so.34: undefined symbol: 4"

The /usr/lib - Directory contains the following (libi'.s') files:

Mar 4 2008 libicudata.so.34 -> libicudata.so.34.0*
Feb 14 2008 libicudata.so.34.0*
Mar 4 2008 libicui18n.so.34 -> libicui18n.so.34.0*
Feb 14 2008 libicui18n.so.34.0*
Mar 4 2008 libicuio.so.34 -> libicuio.so.34.0*
Feb 14 2008 libicuio.so.34.0*
Mar 4 2008 libicule.so.34 -> libicule.so.34.0*
Feb 14 2008 libicule.so.34.0*
Mar 4 2008 libiculx.so.34 -> libiculx.so.34.0*
Feb 14 2008 libiculx.so.34.0*
Mar 4 2008 libicutu.so.34 -> libicutu.so.34.0*
Feb 14 2008 libicutu.so.34.0*
Mar 4 2008 libicuuc.so.34 -> libicuuc.so.34.0*
Feb 14 2008 libicuuc.so.34.0*
Jan 2 2008 libidn.so.11 -> libidn.so.11.5.22*
Nov 25 2006 libidn.so.11.5.22*
Jul 12 2008 libidnkit.so.1 -> libidnkit.so.1.0.2*
Jul 4 2008 libidnkit.so.1.0.2*
Jul 12 2008 libidnkitlite.so.1 -> libidnkitlite.so.1.0.2*
Jul 4 2008 libidnkitlite.so.1.0.2*
Jul 12 2008 libidnkitres.so.1 -> libidnkitres.so.1.0.1*
Jul 4 2008 libidnkitres.so.1.0.1*
Feb 7 2008 libijs.so*
Jul 12 2008 libisc.so.11 -> libisc.so.11.1.3*
Jul 4 2008 libisc.so.11.1.3*
Jul 12 2008 libisccc.so.0 -> libisccc.so.0.2.3*
Jul 4 2008 libisccc.so.0.2.3*
Jul 12 2008 libisccfg.so.1 -> libisccfg.so.1.0.8*
Jul 4 2008 libisccfg.so.1.0.8*
Jan 2 2008 libiw.so -> libiw.so.29*
Nov 25 2006 libiw.so.29*

How is it possible to fix the problem without a reinstallation?


--
UBeierlein
------------------------------------------------------------------------
UBeierlein's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20903
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=406031