Results 1 to 2 of 2

Thread: Compiz Fusion Scale Expo plugins not working

Hybrid View

  1. #1
    xlr NNTP User

    Default Compiz Fusion Scale Expo plugins not working


    Hello

    I have Compiz Fusion enabled including the Scale and Expo plugins.

    All the plugins seem to be working fine except Scale and Expo.

    My problem is when my computer starts up and my desktop loads the Scale
    and Expo plugins do not work.

    After I disable and then reenable the Scale and Expo plugins from
    either Desktop Effects or CompizConfig Settings Manager Scale and Expo
    work.

    But when I again start my computer the Scale and Expo plugins do not
    work and I have to disable and reenable them to get them working.

    Please help me solve this problem.


    --
    xlr
    ------------------------------------------------------------------------
    xlr's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=16986
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405982


  2. #2
    vatsok NNTP User

    Default Re: Compiz Fusion Scale Expo plugins not working


    I have exactly the same problem with my Pclinuxos.


    --
    vatsok
    ------------------------------------------------------------------------
    vatsok's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=22028
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405982


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •