Results 1 to 4 of 4

Thread: Gnome Version - Exaile Won't Start

  1. #1
    Vince4Amy NNTP User

    Default Gnome Version - Exaile Won't Start


    On OpenSUSE 11.1 32-bit (Installed from the Live CD), when I double
    click on Exaile nothing happens, and launching it from the command line
    gives the following error:


    Code:
    --------------------
    /usr/lib/exaile/xl/library.py:17: DeprecationWarning: the md5 module is deprecated; use hashlib instead
    import md5, os, random, re, threading, time, traceback, gc, sys
    python: symbol lookup error: /usr/lib/python2.6/site-packages/gst-0.10/gst/_gst.so: undefined symbol: gst_structure_change_type_get_type
    --------------------


    I installed it from the Packman repo.


    --
    Vince4Amy
    ------------------------------------------------------------------------
    Vince4Amy's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=400
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405808


  2. #2
    bphilpott NNTP User

    Default Re: Gnome Version - Exaile Won't Start


    Just want to say I'm in the same boat. Ran fine the other day. Now I
    get the same error message...


    --
    bphilpott
    ------------------------------------------------------------------------
    bphilpott's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20732
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405808


  3. #3
    bphilpott NNTP User

    Default Re: Gnome Version - Exaile Won't Start


    Actually, I ran the update again under yast and it worked after that.
    So try running another update...


    --
    bphilpott
    ------------------------------------------------------------------------
    bphilpott's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20732
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405808


  4. #4
    adpads NNTP User

    Default Re: Gnome Version - Exaile Won't Start


    Yep, I'm in this boat too, and YaST isn't offering me any updates.
    Anyone else get it going?


    --
    adpads
    ------------------------------------------------------------------------
    adpads's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=21060
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405808


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •