Hello,

I have noticed a strange multiple output to /var/log/messages:


Code:
--------------------

Jan 20 11:33:08 abs syslog-ng[2216]: Log statistics; dropped='pipe(/dev/xconsole)=0', dropped='pipe(/dev/tty10)=0', processed='center(queued)=814', proce
ssed='center(received)=714', processed='destination(newsnotice)=0', processed='destination(acpid)=1', processed='destination(firewall)=0', processed='des
tination(null)=1', processed='destination(mail)=67', processed='destination(mailinfo)=67', processed='destination(console)=11', processed='destination(ne
wserr)=0', processed='destination(newscrit)=0', processed='destination(messages)=645', processed='destination(mailwarn)=0', processed='destination(localm
essages)=0', processed='destination(netmgm)=0', processed='destination(mailerr)=0', processed='destination(xconsole)=11', processed='destination(warn)=11
', processed='source(src)=714'
Jan 20 11:53:08 abs -- MARK --
Jan 20 12:13:08 abs -- MARK --
Jan 20 12:33:08 abs -- MARK --
Jan 20 12:33:08 abs syslog-ng[2216]: Log statistics; dropped='pipe(/dev/xconsole)=0', dropped='pipe(/dev/tty10)=0', processed='center(queued)=818', proce
ssed='center(received)=718', processed='destination(newsnotice)=0', processed='destination(acpid)=1', processed='destination(firewall)=0', processed='des
tination(null)=1', processed='destination(mail)=67', processed='destination(mailinfo)=67', processed='destination(console)=11', processed='destination(ne
wserr)=0', processed='destination(newscrit)=0', processed='destination(messages)=649', processed='destination(mailwarn)=0', processed='destination(localm
essages)=0', processed='destination(netmgm)=0', processed='destination(mailerr)=0', processed='destination(xconsole)=11', processed='destination(warn)=11
', processed='source(src)=718'
Jan 20 12:53:08 abs -- MARK --
Jan 20 13:13:08 abs -- MARK --
Jan 20 13:33:08 abs -- MARK --
Jan 20 13:33:08 abs syslog-ng[2216]: Log statistics; dropped='pipe(/dev/xconsole)=0', dropped='pipe(/dev/tty10)=0', processed='center(queued)=822', proce
ssed='center(received)=722', processed='destination(newsnotice)=0', processed='destination(acpid)=1', processed='destination(firewall)=0', processed='des
tination(null)=1', processed='destination(mail)=67', processed='destination(mailinfo)=67', processed='destination(console)=11', processed='destination(ne
wserr)=0', processed='destination(newscrit)=0', processed='destination(messages)=653', processed='destination(mailwarn)=0', processed='destination(localm
essages)=0', processed='destination(netmgm)=0', processed='destination(mailerr)=0', processed='destination(xconsole)=11', processed='destination(warn)=11
', processed='source(src)=722'

--------------------


This have been going on for a month already. I never had any problems
with it though it might once caused computer hang up.

Do you have any suggestions considering what might it be?
I am running os 11.0 on Asus P5KPL-VM, C2Q 9550, Asus NVIDIA 9600 GT.

Thanks


--
genesup
------------------------------------------------------------------------
genesup's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=2134
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405512