Results 1 to 2 of 2

Thread: Something killed firefox on my install...

  1. #1
    orcsoul NNTP User

    Default Something killed firefox on my install...


    Not quite sure what happened, firefox 3.0.5 was working like a champ
    like it alwas has for me on this install... then I tried to download a
    file, and a new firefox window opened up as small as you can make it,
    almost nothing more than a blue thick line or bar, and the file wouldn't
    download. So I restarted firefox, or tried to, and now firefox only
    starts with this tiny little completely shrunk down window, and the
    window is completely blank, no address bar, no file, edit, etc menus,
    and closing the window makes the actual browser window with all the
    functional stuff flash for the briefest moment.

    I've uninstalled and reinstalled from yast, I've removed the .mozilla
    directory in my user profile, not sure what else to do though.


    --
    orcsoul
    ------------------------------------------------------------------------
    orcsoul's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=19227
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405276


  2. #2
    orcsoul NNTP User

    Default Re: Something killed firefox on my install...


    Not sure why or how, but a reboot after the uninstall, and subsequently
    reinstalling worked like a charm.. odd.


    --
    orcsoul
    ------------------------------------------------------------------------
    orcsoul's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=19227
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405276


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •