On openSuse 11.1 starting xemacs manually at bash command line I always
get annoying messages:


Code:
--------------------
~> *xemacs foo.txt*
initialized metrics ascent 13 descent 4 width 8 height 16
initialized font Times New Roman-12:slant=0:weight=200
initialized metrics ascent 13 descent 4 width 8 height 16
initialized font Times New Roman-12:slant=100:weight=200
initialized metrics ascent 13 descent 4 width 8 height 16
initialized font Monospace-12
initialized metrics ascent 13 descent 4 width 8 height 16
initialized font Times New Roman-12:slant=100:weight=80
Warning: Missing charsets in String to FontSet conversion
checking if Andale Mono-12:familylang=en:stylelang=ca:fullname=Andale Mono:fullnamelang=en:antialias=True:hintstyle=2:rgba=5:fontformat=TrueType:embeddedbitmap=False:decorative=False handles English
Xft font Andale Mono-12:familylang=en:stylelang=ca:fullname=Andale Mono:fullnamelang=en:antialias=True:hintstyle=2:rgba=5:fontformat=TrueType:embeddedbitmap=False:decorative=False supports en
initialized metrics ascent 12 descent 3 width 7 height 14
initialized font Andale Mono-12:familylang=en:style=Normal:stylelang=ca:fullname=Andale Mono:fullnamelang=en:slant=0:weight=80ixelsize=12.5:foundry=monotype:antialias=True:hintstyle=2utline=True:scalable=True:dpi=75:rgba=5:fontformat=TrueType:embeddedbitmap=False:decorative=False
--------------------


I have to use "xemacs foo.txt 2> /dev/null" to get rid of them.

Any idea how to better fix this?


--
bedirk
------------------------------------------------------------------------
bedirk's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=19091
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405236