Results 1 to 7 of 7

Thread: Error when installing adobe plugin

Hybrid View

  1. #1
    shok47 NNTP User

    Default Error when installing adobe plugin


    Hi,
    Im trying to install the adobe flash plugin so I can watch youtube
    videos and I get this: How do I fix this?
    [image: http://img516.imageshack.us/img516/9...c00537es8.jpg]


    ALso I want to install Compiz Fusion. I hear there is still some
    glitches but I want to try it still. I got it from the Opensuse site
    and the file format is .ymp. Ive tried to open it with Yast Meta Pckage
    handler an d package installer but they do not work. What do I have to
    do to get this to install? Am I missing something I need to install
    first?


    --
    shok47
    ------------------------------------------------------------------------
    shok47's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=20146
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405228


  2. #2
    Malcolm NNTP User

    Default Re: Error when installing adobe plugin

    Quote Originally Posted by shok47
    Hi,
    Im trying to install the adobe flash plugin so I can watch youtube
    videos and I get this: How do I fix this?
    [image: http://img516.imageshack.us/img516/9...c00537es8.jpg]


    ALso I want to install Compiz Fusion. I hear there is still some
    glitches but I want to try it still. I got it from the Opensuse site
    and the file format is .ymp. Ive tried to open it with Yast Meta Pckage
    handler an d package installer but they do not work. What do I have to
    do to get this to install? Am I missing something I need to install
    first?
    Hi
    The system is telling you what the issue is, the database is still
    working. I'm guessing here that you were installing compiz before you
    tried to install the plugin?

    Compiz is on the install DVD, or online repositories just install via
    YaST?

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.1 x86 Kernel 2.6.27.7-9-default
    up 1 day 9:41, 2 users, load average: 0.28, 0.24, 0.21
    GPU GeForce 6600 TE/6200 TE - Driver Version: 180.22


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •