Results 1 to 7 of 7

Thread: Input Problem in KDE especially Konqueror

  1. #1
    Paranelsus NNTP User

    Default Input Problem in KDE especially Konqueror


    Everything works fine in Konqueror(text input, browsing, etc.), but all
    of a sudden,I am unable to input any text into any of the fields, and
    sometimes YaST also suffers from the same problem.

    Has anyone else ever encountered that -annoying- input problem in KDE
    in openSUSE?

    I am using openSUSE 11.1.


    --
    Paranelsus
    ------------------------------------------------------------------------
    Paranelsus's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=17674
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405039


  2. #2
    STS301 NNTP User

    Default Re: Input Problem in KDE especially Konqueror


    does this problem appear for example in openOffice or somewhere else
    too?

    see if your keyboard is set in correctly.


    --
    using openSUSE 11.1 KDE 4.1.87
    ------------------------------------------------------------------------
    STS301's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=17026
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405039


  3. #3
    Paranelsus NNTP User

    Default Re: Input Problem in KDE especially Konqueror


    STS301, This problem does not occur in Firefox, but it most frequently
    occurs in Konqueror. It occasionally occurs in OpenOffice and in Opera.
    How do I know if my keyboard is set properly?
    By the way, can you explain the picture in your avatar? Thank you for
    responding to my predicament.


    --
    Paranelsus
    ------------------------------------------------------------------------
    Paranelsus's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=17674
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405039


  4. #4
    STS301 NNTP User

    Default Re: Input Problem in KDE especially Konqueror


    I mean if it is set in correctly in your computer (the cable)

    This is a handball with a tux combination (from tux factory)


    --
    using openSUSE 11.1 KDE 4.1.87
    ------------------------------------------------------------------------
    STS301's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=17026
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405039


  5. #5
    Paranelsus NNTP User

    Default Re: Input Problem in KDE especially Konqueror


    STS301, I am utilizing a laptop computer, but it this problem occurred
    on my desktop installation as well.

    Similar to a ' problem'
    (http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=586162) on Ubuntu, I also have
    SCIM installed, but this problem has occurred before I even knew about
    SCIM. It sometimes occurs in YaST, but it always occurs in KDE
    applications. The most annoying thing is that I have to restart the
    application to regain input.


    --
    Paranelsus
    ------------------------------------------------------------------------
    Paranelsus's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=17674
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405039


  6. #6
    STS301 NNTP User

    Default Re: Input Problem in KDE especially Konqueror


    try to go YaST --> Hardware --> Keyboard --> and see if the settings are
    right, but I think it is a software problem in openSuse.

    try to google and maybe you find there a solution.


    --
    using openSUSE 11.1 KDE 4.1.87
    ------------------------------------------------------------------------
    STS301's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=17026
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405039


  7. #7
    Paranelsus NNTP User

    Default Re: Input Problem in KDE especially Konqueror


    Thank you for responding STS301. I primarily think the problem rests
    with KDE, because when installing KUbuntu 2 years ago, the KDE Control
    Center application was unable to receive any keyboard input.

    I really do envy your avatar!


    --
    Paranelsus
    ------------------------------------------------------------------------
    Paranelsus's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=17674
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=405039


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •