Results 1 to 3 of 3

Thread: Toolbar buttons disappeared in QtOctave

  1. #1
    blnl NNTP User

    Default Toolbar buttons disappeared in QtOctave


    After updating qtoctave all Toolbar buttons disappeared. The Toolbar is
    present, also the places where the buttons were standing are still
    functional, but the icons are invisible. For example, if I click at the
    position where the -Open File- button should stand, I get the popup
    window to the file browser.
    The textual Menu Bar is present and functions properly. Also the
    qtoctave command line works properly. I can execute my octave scripts.
    Nevertheless I'm annoyed by this problem and I would like to fix it.

    Did anyone else experience the same issue?
    Does anyone know how to fix this?

    The update is performed in YaST Software Management tool. I can't
    downgrade to the old version because that option is not present for this
    application. I also tried reinstalling the application but nothing is
    changed.


    --
    openSUSE 11.0, GNOME
    HP Compaq NC6000, Intel Pentium M processor 725, 1.6GHz, 2GB DDR SDRAM
    ATI MOBILITY RADEON 9600, Intel PRO Wireless 2200BG
    ------------------------------------------------------------------------
    blnl's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=12946
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404934


  2. #2
    blnl NNTP User

    Default Re: Toolbar buttons disappeared in QtOctave


    By the way, the version of qtoctave that I'm currently using is
    0.8.1-0.pm.1 (i586).
    I do not remember the version that I was using before the update.

    The currently installed octave version is 3.0.2-2.1 (i586).


    --
    openSUSE 11.0, GNOME
    HP Compaq NC6000, Intel Pentium M processor 725, 1.6GHz, 2GB DDR SDRAM
    ATI MOBILITY RADEON 9600, Intel PRO Wireless 2200BG
    ------------------------------------------------------------------------
    blnl's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=12946
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404934


  3. #3
    blnl NNTP User

    Default Re: Toolbar buttons disappeared in QtOctave


    The problem is solved after updating to
    qtoctave 0.8.1-0.pm.2 (i586)

    Thanks, whoever packaged this update!


    --
    openSUSE 11.0, GNOME
    HP Compaq NC6000, Intel Pentium M processor 725, 1.6GHz, 2GB DDR SDRAM
    ATI MOBILITY RADEON 9600, Intel PRO Wireless 2200BG
    ------------------------------------------------------------------------
    blnl's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=12946
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404934


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •