Results 1 to 2 of 2

Thread: KDE 4.1 and Thunderbird "Compose Email" window..

  1. #1
    Hugo Rune NNTP User

    Default KDE 4.1 and Thunderbird "Compose Email" window..


    Hi all..
    First of all I'd like to say that I'm actually happy with KDE 4.1 - I
    didn't have nearly as many configuration issues as I've been told I
    should have

    However I do have a weird issue - it's that whenever I compose a new
    email in Thunderbird (2.0.0.19) Plasma gets very corrupted.. I've not
    seen this happening in any other application, Gnome or otherwise so am a
    bit stuck as how to stop it from occurring.

    Admittedly it's not a serious problem, just a bit annoying

    Any help would be greatly appreciated.

    'Screenshot here - corruption not at it's worst though..'
    (http://www.hugorune.com/thunderbirderror.png)

    Thanks,
    Hugo


    --
    Hugo_Rune
    ------------------------------------------------------------------------
    Hugo_Rune's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=5682
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404795


  2. #2
    Hugo Rune NNTP User

    Default Re: KDE 4.1 and Thunderbird "Compose Email" window..


    Or of course I could go and look for an answer myself. Doh. Sorry..
    Seems it's a bug..

    Apologies for the thread waste!

    'Bug 157017 – Panel artifacts with openoffice opened'
    (http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=157017)


    --
    Hugo_Rune
    ------------------------------------------------------------------------
    Hugo_Rune's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=5682
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404795


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •