Results 1 to 3 of 3

Thread: Repository kupdate error - Valid metadata not found

  1. #1
    TexasDayLily NNTP User

    Default Repository kupdate error - Valid metadata not found


    I'm getting a kupdateapplet message which says


    Code:
    --------------------
    repo-non-oss: [|] Valid metadata not found at specified URL(s)
    repo-oss: [|] Valid metadata not found at specified URL(s)
    repo-update: [|] Valid metadata not found at specified URL(s)
    repo_1: [|] Valid metadata not found at specified URL(s)

    --------------------


    Is this because there is a problem on these servers?

    I recently added a repo to help me solve a bluetooth problem I'm
    having.

    'Index of /repositories/home:/seife/openSUSE_Factory'
    (http://download.opensuse.org/reposit...enSUSE_Factory)

    I started to install some bluetooth packages as recommended in a
    comment in this bug https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=438956,
    but the packages were no longer there so I didn't use the repo again. I
    disabled it and later removed it altogether. I hope it didn't cause the
    problem.

    Later, I installed some gnome bluez packages and attempted to use them.
    I pressed alt-F2 twice (using 'Bluetooth not working After installing
    openSUSE 11.1 - Page 3 - openSUSE Forums' (http://tinyurl.com/72hzcg) as
    a reference) which caused my machine to lock up with the drive light on.
    The drive light eventually went off and I hard booted the machine after
    attempting to ctrl-alt-backspace twice (several times) and then
    alt-sysreq-REISUB several times to no avail.

    I need to download some other gnome/bluetooth packages which I didn't
    before, but now I have the repository problem. Since I'm not seeing any
    news about SUSE servers offline, I expect it must be something about my
    machine which I need to recover. Does anyone have any ideas?


    --
    TexasDayLily
    ------------------------------------------------------------------------
    TexasDayLily's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=15397
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404743


  2. #2
    mirtosat NNTP User

    Default Re: Repository kupdate error - Valid metadata not found


    Sorry- I am encountering the same problem!

    Did you find a solution?
    It is quite frustrating. I did not encounter this in Opensuse 11.0
    I am running Opensuse 11.1 x64.
    I am wondering if this a NIC driver problem? My connection was much
    faster in OS 11.0.


    --
    mirtosat
    ------------------------------------------------------------------------
    mirtosat's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=16210
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404743


  3. #3
    TexasDayLily NNTP User

    Default Re: Repository kupdate error - Valid metadata not found


    The problem did not continue and appeared to go away by itself. The
    next day I refreshed the repositories and downloaded the packages I
    needed.

    I did remove the extra repository I had added.


    --
    TexasDayLily
    ------------------------------------------------------------------------
    TexasDayLily's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=15397
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=404743


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •